image description

Zeebaars met zagers in Vis tv

VIS TV-fans kunnen komende zondag uitzien naar een sportief én culinair visavontuur. In deze zesde aflevering gaat Marco Kraal letterlijk de boot in met Sam van Ierland en zijn vader. Onder een strakblauwe lucht vissen de drie op zeebaars. Sam laat ondanks zijn jonge leeftijd zien dat hij het spelletje door en door snapt. Kijken dus: 10 februari om 09.30 op RTL 7.

De aflevering staat niet alleen bol van de prachtige vangsten, maar blinkt ook uit op culinair vlak: in een lokaal, Zeeuws restaurant laten de heren na de visdag drie van hun gevangen baarzen bereiden. Op het strand zoekt Marco met Sam naar kokkels, die het eveneens goed doen in een pan. Kortom: kromme hengels én culinair genot gegarandeerd.



Let op: ten tijde van de opnames voor deze aflevering gold voor zeebaars een meeneemlimiet van één gevangen vis per sportvisser per dag. Vanaf 1 januari tot 1 april 2019 geldt een algeheel meeneemverbod voor zeebaars. Vanaf 1 april t/m 31 oktober 2019 mogen sportvissers weer één exemplaar per visdag meenemen.



Spectaculaire televisie
Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie.



Ware monstervis
Ook in de resterende afleveringen van dit nieuwe seizoen kunnen kijkers van onvergetelijke visavonturen genieten. Daarin vist presentator Marco Kraal onder meer op snoek met zelfgemaakte streamers en met maden op barbeel. In de twaalfde en laatste aflevering komt een ware monstervis aan boord.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -