Zaterdag 26 juli - test en doe dag

Persbericht Raven 

Zaterdag 26 juli test en doe dag 

Op zaterdag 26 juli organiseert Raven Hengelsport in samenwerking met Toms Creek in Lelystad een leuke, gezellige en leerzame test en doe dag.

Bekijk de nieuwste materialen en technieken, test de hengel die je op het oog hebt, leer alles over forelvissen, commercial vissen of karpervissen, en nog veel meer! Het Berkley Trout team leert je alles over het succesvol forelvissen op de forelvijvers. Ervaar dit tijdens de test en doe dag met de juiste materialen van Berkley en trek er de volgende keer zelf op uit!


Plattegrond Toms Creek.

Op het prachtige bovenwater, grenzend aan Toms Creek staan Avid, Sonik en Daiwa voor je klaar. Hier ontdek je de beste technieken in de Karpervisserij. Denk bijvoorbeeld aan peilen, spodden, werptechnieken, materialen, enzovoort. Natuurlijk wordt er ook gevist en hopen we dat er een mooie bak uit het water komt.


Op de visvijvers van Toms Creek kun je zien hoe je met de vaste stok of method op commercialvijvers vist. Hier leer je meer over technieken en materialen en kun je ook zelf aan de slag. Test de mooiste molens en hengels en ontdek de commercialvisserij.
 
Ben je benieuwd naar de nieuwste materialen en de beste technieken? Kom dan zeker langs op zaterdag 26 juli tussen 9:00 en 17:00 op de test & doe dag van Raven Hengelsport bij Toms Creek in Lelystad!


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -