Zalm en Steur vissen in Vancouver Canada

Persbericht Cordes travel   

Zalm en Steur vissen in Vancouver Canada 

We hadden al het vissen op grote steur in Canada in ons programma, maar nu kunnen we met trots ook het zalmvissen aanbieden. Cordes Travel staat bekend om kwaliteit, goede service en professionaliteit. Het is dus belangrijk voor ons dat we iets goeds aanbieden, dan dat we besparen op een goede visserij, of op de kwaliteit van een visgids.


Prachtige Canadese Chinookzalm.

We hebben dus gekozen voor de beste visgidsen in deze omgeving, zowel voor de steur als voor het vissen op de zalm. Het is dan ook geen visreis die je elk jaar doet, dus als je het doet, moet het gewoon goed zijn en wil je het beste toch én dat alles goed geregeld is?


Ook een beer kun je soms tegenkomen.

Zalmvissen in het mooie Canada op Vancouver Island, waar de oersterke Chinook zalm zwemt, dit is een prachtige vis, die erg sterk is, een flink gevecht geeft en ook nog eens lekker smaakt. Onze Nederlandse visgids Sonny, die al 20 jaar visgids is, kent het gebied als geen ander, Sonny is dan ook geen onbekende in de viswereld ter plaatse.


Een geslaagde visdag op zalm.

Je hoeft niets mee te nemen, alle materialen, aas en kunstaas zijn aan boord en inclusief in de prijs. Sonny zorgt voor alles, zelfs regenkleding indien nodig. Er wordt veel trollend gevist met downriggers, maar wil je liever met een spinner aan de slag, kan dat ook.

Sonny is dus de visgids en de kapitein. Beste periode is tussen mei en september, met in het begin van het seizoen de hele grote zalmen en later in het seizoen de aantallen. Ook is er de optie om op andere soorten te vissen zoals de pink, chum, coho, sockeye en dus de geweldige chinook.


Prachtige Canadese natuur.

De accommodatie is prachtig. Men kan kiezen voor een hotelkamer inclusief ontbijt of een echt Canadees huisje. Zowel de huisjes en het hotel liggen aan het water, dus een adembenemend uitzicht is een garantie. Sonny haalt je op bij de steiger van het prachtige resort. Over het eten geen zorgen, er staat een sterrenchef in de keuken die vis, kreeft en schelpdieren geweldig klaarmaakt, maar ook een professional is met het lekkerste vlees. Alle producten zijn vers.


Weer een grote Chinook zalm uit Canada.

Vanuit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf vertrekken er dagelijks vluchten naar Vancouver, soms direct en soms met een overstap. Er zijn dus tientallen opties. Vliegtijd vanuit Amsterdam is ongeveer 9,5 uur en vanaf het vliegveld 5,5 uur rijden door de prachtige Canadese natuur naar de accommodatie.

Het is uiteraard ook mogelijk om langer te blijven en nog iets van Canada te zien of tussen het zalmvissen door andere uitstapjes te maken, zoals raften, beren kijken, walvissen spotten, wandelen en nog veel meer.


Prachtig uitzicht over het water.

Kortom weer een prachtige visreis bij Cordes Travel, vissen op zalm en dat met een Nederlandse visgids in een prachtig gebied in Canada. Alles is hier, zoals men gewend is weer tip top geregeld en georganiseerd door ons.

Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar!

Meer informatie over het “Zalmvissen in Canada

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -