Yo-Zuri nieuws!

Yo-zuri weer vertegenwoordigd in Nederland!

Yo-Zuri was de laatste jaren een beetje verdwenen uit de schappen van de Nederlandse hengelsportwinkeliers. Nu is Yo-Zuri weer vertegenwoordigd en wel door MacFishing.

Al meer dan 50 jaar is het merk actief in de hengelsport en is voornamelijk bekend geworden met pluggen. Zeker op het zoute water hebben deze pluggen goed zaken gedaan. Veelal worden ze ingezet voor de visserij op Giant Trevally, Wahoo enz

Ze worden tegenwoordig ook veel gebruikt voor het zeebaarsvissen en voor het vissen op de roofblei.
Onderstaande modellen en veel meer zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de beter gesorteerde hengelsportwinkelier.

Tobimaru ™


De Tobimaru wordt gekenmerkt door zijn duurzaamheid en het sterk reflecterend, holografische lichaam. Ze zijn 10 en 13 cm lang, voorzien van kogels voor extra geluid en verdere worpen, 3D ogen, VMC dreggen en roestvrijstalen splitringen. Naast de standaard Tobimaru is er ook een Junior-versie verkrijgbaar met een lengte van 8 cm.

Hydro Tiger ™

De zeer goed uitgebalanceerde Hydro Tiger ™ popper is een multifunctionele plug die niet alleen maar door de oppervlakte getrokken kan worden. Door de wijze van binnenvissen aan te passen kan je deze popper uit het water laten springen, onder water trekken en heen en weer laten bewegen. De staaldraadconstructie is volledig doorgetrokken waardoor ze extra duurzaam worden. Ook weer voorzien van levensechte 3D-ogen en VMC-dreggen. Verkrijgbaar in 9 en 12 cm.

Banana Boat™ 


Deze uitgebalanceerde en oppervlakteplug heeft de bekende ‘walk-the-dog’ actie en kantelt tijdens het binnenvissen waarmee een aangeslagen visje wordt nagebootst. In het lichaam zitten meerdere stalen kogeltjes voor extra vibratie en attractie. Verkrijgbaar in 7,5 en 10 cm, met VMC dreggen, extra grote 3D ogen en diverse, glimmende designs.

Crank’n Shad ™


De 7,5 cm lange Crank’n Shad bootst met zijn actie een actief azend visje na. Speciaal voor baars en snoekbaars zijn er nieuwe Hi-Viz kleuren aan de range toegevoegd. Versterkt door middel van een doorlopende staaldraadconstructie.

Voor meer informatie: www.macfishing.nl 



ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -