Yamaha’s populaire draagbare F(T)9.9 buitenboordmotoren - slimmer en gebruiksvriendelijker

Persbericht Yamaha Motor Nederland

Yamaha's populaire draagbare F(T)9.9 buitenboordmotoren - slimmer en gebruiksvriendelijker

Een opvallende nieuwe look van de stijlvolle nieuwe motorkap - een compact design dat onlangs ook op de F70 werd geïntroduceerd - is nu ook terug te vinden in de nieuwste F9.9 en de High Thrust partner, de FT9.9 modellen.

Naast deze nieuwe F(T)9.9 zullen ook de F50 en de F60 buitenboordmotor vanaf april 2013 voorzien zijn van deze opvallende nieuwe look. De focus van de nieuwste generatie F(T)9.9 ligt bij een sterke combinatie van kracht en betrouwbaarheid met een hoge mate van gebruiksgemak - dit zowel op het water als op de wal.

Door een compleet nieuw ergonomische ontwerp van de stuurhendel, waaronder het naar voren geplaatste schakelsysteem, is de stuurhendel nu aanzienlijk vriendelijker in gebruik. Mede omdat alle functies nu letterlijk binnen handbereik liggen. Ook het fysiek verplaatsen van de nieuwste generatie F(T)9.9 gaat nu aanzienlijk eenvoudiger door de grotere, geïntegreerde handgrepen. Een stootrand rondom de vernieuwde overkapping voorkomt beschadigingen.

Door deze ergonomische aanpassingen blijft de nieuwste generatie van de populaire, draagbare en ultrabetrouwbare F(T)9.9 buitenboordmotoren voor iedere recreatieve of professionele gebruiker de slimste keuze.

De nieuwe generatie F(T)9.9 buitenboordmotoren zijn vanaf het voorjaar van 2013 leverbaar.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -