image description

Yamaha Pro Fishing

In 2019 is dit wereldmerk van start gegaan met een nieuw concept, waarbij Yamaha laat zien wat het kan betekenen voor de sportvisserij. Natuurlijk zijn er al vele hengelsporters in aanraking gekomen met één van de kwaliteitsproducten van Yamaha, maar ze gaan nu nog een stapje verder.

Niet alleen de grote diversiteit van de buitenboordmotoren, maar ook de diverse merken visboten die aan het pakket Yamaha zijn verbonden, geven de sportvisser ongekende mogelijkheden. Topboten zoals de Buster, de Linder, de Pioner en de G3 Jon geven je, in combinatie met één van de vele innovatieve buitenboordmotoren, het veilige en betrouwbare gevoel dat je nodig hebt om op een visdag succesvol te zijn.

Berthil Bos van Totalfishing is door Yamaha Marine Nederland benadert om gezamenlijk dit hengelsportconcept onder de aandacht te brengen. Als Roofvisser uit de praktijk met vele jaren ervaring is hij de uitgelezen persoon om op de juiste manier en onafhankelijk zijn bevindingen met de sportvisserij te delen.

Yamaha Pro Fishing stelt een geruime tijd een aantal boten en motoren beschikbaar, die hengelsportklaar zijn gemaakt. Van Cleas Trailers heeft hiervoor de trailers verzorgd, wat het vervoer en te water laten tot een relaxte happening maakt  

De ervaringen die Berthil op doet met deze combinaties, worden zorgvuldig en uitgebreid gedeeld met een ieder die hier belangstelling voor heeft. Goede praktische artikelen en uiteraard video’s zullen een ieder voldoende informatie geven die men nodig heeft bij het vissen vanuit een boot. In zijn avontuur met deze producten staat het vissen centraal. Dit wil zeggen dat per vistechniek en weersomstandigheden, de voor en tegens van de combinaties onder de loep worden genomen. Ook het traileren, updaten, onderhouden en andere belangrijke aspecten komen aan bod.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -