Nieuwe Media Manager bij Matrix

Persbericht Matrix

Nieuwe Media Manager bij Matrix 

Dankzij het voortdurende succes en dito groei van Matrix zal Craig Butterfield vanaf 4 april aan de slag gaan als Media manager.

Craig heeft veel ervaring met het werken in de hengelsportmedia en zal worden belast met het maximaliseren van de 'exposure' van Matrix in heel Europa, zowel in de traditionele gedrukte media vorm en tevens ook online via diverse digitale platforms.

Daarnaast zal hij zeer nauw samenwerken met het team van consultants in heel Europa om de ideeën voor nieuwe producten en het testen samen met het team van in-house productontwikkelaars Matrix te coördineren.



Onze Group Marketing Manager, Lewis Porter, was begrijpelijkerwijs erg blij deze gerespecteerde persoon binnen de industrie te hebben aangetrokken. Porter: "Ik ken Craig geruime tijd en hij heeft ons op freelance basis de afgelopen 6 maanden een behoorlijke hoeveelheid content van hoogwaardige kwaliteit geleverd. Zodra de vacature voor een full-time Media Manager beschikbaar kwam was hij de eerste naam op mijn lijst."

Craig is ook erg enthousiast over wat de toekomst in petto gaat hebben: "Ik ben blij om deel uit te maken van Matrix. Ik kijk er echt naar uit om samen met het fantastische team van gesponsorde vissers en consultants, zowel in het Verenigd Koninkrijk en in heel Europa, niet alleen de producten te demonstreren maar ook de schat aan kennis in dit team te gaan delen. Er staan een aantal spannende projecten in de pijplijn om mezelf in onder te dompelen in de komende maanden. Ik kan echt niet wachten om te beginnen."

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -