Rebelcell introduceert nieuwe 24V li-ion accu voor de varende roofvisser

Persbericht Rebelcell

Rebelcell introduceert nieuwe 24V li-ion accu voor de varende roofvisser

Rebelcell, Nederlandse producent van lichtgewicht li-ion accu’s voor de hengelsport heeft een nieuwe li-ion accu op de markt gebracht die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in roofvisboten met 24V elektromotor.
De ultieme accu’s voor de hengelsport “De afgelopen jaren zijn we door onze HS Ultimate li-on accupakketten uitgegroeid tot een toonaangevende speler in portable energie voor de hengelsport en hebben we vele karpervissers en roofvissers als klant mogen verwelkomen.

Met de introductie van het HS Ultimate Predator 24V Pakket en de nieuwe 24V50 Angling li-on accu kunnen we eindelijk tegemoet aan de wens vanuit de roofvismarkt voor een Rebelcell li-ion accu voor de 24V elektromotor:” aldus Ravi Sankaranarayanan, Directeur Rebelcell.



Meer power, minder gewicht en topprestaties
De krachtige 24V50 Angling li-ion accu is de afgelopen maanden uitgebreid in de praktijk getest door toonaangevende roofvissers in Nederland en Duitsland. De accu weegt maar 9.5kg en vervangt in de praktijk een lood-accupakket van 55kg (twee 12V105Ah lood-accu’s) wat een gewichtsbesparing mogelijk maakt van maar liefst 45 kg! De accu is tot 100% te ontladen zonder nadelig effect op prestaties of levensduur en levert een hoge en gelijkblijvende stuwkracht voor secuur verticalen, zelfs als de accu bijna leeg is.

Hoog gebruiksgemak en betrouwbaar tot wel 10 seizoenen lang De accu is snel en tussentijds te laden (binnen 4-5 uur vol), voorzien van een digitale laadstatus indicator en een geintegreerde USB uitgang om tablet en smartphone gelijktijdig op te kunnen
laden. Door de ingebouwde misbruikbescherming (BMS) is de accu beschermd tegen te diep ontladen, te hoge ontlaadstromen, overladen, te hoge temperaturen etc. wat er mede voor zorgt dat de accu tot wel 10 visseizoenen meegaat.

Prijzen en beschikbaarheid
Vanaf vandaag zijn bij de Rebelcell webshop en officiele dealers in Nederland en België de
nieuwe producten te koop:
- 24V50 Angling li-ion accu (1,25 kWh) kost € 989,-
- HS Ultimate Predator 24V Pakket (24V50 Angling li-ion accu met bijpassende 12A li-on
acculader) kost € 1099,-.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -