Cordes Travel op de Visma

Persbericht Cordes Travel

Cordes Travel op de Visma 

Vrijdag, zaterdag en zondag (4-5-6- maart) is het weer de jaarlijkse grote hengelsportbeurs Visma in Ahoy Rotterdam. We moeten eerlijk zijn, veel mensen uiten wat kritiek op de Visma, maar nu met een nieuwe organisatie in handen van Hengelsporthuis, bekend vd visbladen Zeehengelsport, Roofvis, Witvis Totaal en De Karperwereld, zijn wij van Cordes Travel ervan overtuigd dat deze “Visma nieuwe Stijl” toch weer een succes gaat worden.


De prachtige professionele stand van Cordes Travel.


Een hengelsportbeurs blijft gewoon een leuk uitje in deze koude maanden, een dagje uit voor de sportvisser en gewoon een gezellig dagje uit om eens extra te genieten van je hobby, neem je kinderen mee, ga kijken bij alle lezingen, presentaties en shows, er is van alles te zien en te beleven.


Vissen op Steur in Canada.


Standhouders zoals Cordes Travel en vele andere bedrijven, doen toch weer hun best om er iets moois van te maken, om hun stand aantrekkelijk te maken en er voor de bezoeker een leuke dag van te maken, voor jong en oud en voor het hele gezin.


Dikke kabeljauw uit Noorwegen.


Cordes Travel is uiteraard ook weer aanwezig met haar grote 40m2 stand, waar we op maar liefst drie grote full HD 42” televisies allerlei filmpjes laten zien uit onder andere Canada, Noorwegen, IJsland, Zweden, Florida Keys en Panama. Met zeven fanatieke Cordes Travel medewerkers staan we dagelijks klaar om al uw vragen te beantwoorden, informatie te geven over onze accommodaties in 12 verschillende landen en advies te geven over stekken en materialen.


Kus een zeewolf in IJsland.


Kom eens langs op onze stand en laat u geheel vrijblijvend inlichten over een visreis naar bijvoorbeeld Soroya, Havoysund, de Lofoten en andere gebieden in Noorwegen, over het vissen op dikke kabeljauw in IJsland, prachtige Sailfish, Rooster of Marlin bij de tropische bestemmingen of bijvoorbeeld over het snoek- en snoekbaarsvissen in Zweden of Noorwegen en niet te vergeten het steurvissen in Canada, kortom Cordes Travel biedt een breed programma aan prachtige visgronden, allemaal speciaal geselecteerd en exclusief voor Cordes Travel.


Marco Kraal met het Nederlands record koolvis.

Kom jij even langs op de Visma, gewoon doen en altijd gezellig !

Team Cordes Travel
www.cordestravel.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -