image description

Streetfishing Nederland organiseert 2 wedstrijden in de maand september.

Persbericht www.streetfishing.nl

Streetfishing Nederland organiseert 2 wedstrijden in de maand september.

In september organiseert Streetfishing Nederland 2 viswedstrijden voor de streetfishing fans. Het visparcours is het stadswater in het centrum van 2 fraaie oude steden: Schiedam, de jeneverstad van Nederland, en Den Haag, dè Residentie.

Schiedam 4 september 2016
Streetfishing Nederland organiseert in samenwerking met Hengelsportvereniging Schiedam en omstreken op 4 september aanstaande een streetfishing wedstrijd in de grachten van Schiedam. Een grachtenstelsel (in verbinding met de Nieuwe Maas) waar je alle soorten rovers kan verwachten: baars, snoek en snoekbaars maar ook winde.



Hengelsportgroothandel Mac Fishing BV en lokale winkel Coco Systemen Hengelsport sponsoren mee aan een mooi prijzenpakket.

Den Haag 18 september 2016
Streetfishing Nederland organiseer alweer voor een aantal jaren in samenwerking met de ’s-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging de jaarlijkse streetfishing wedstrijd en dit jaar is dat op 18 september aanstaande.



Het visparcours is aangepast ten opzichte van de vorige editie. De heldere en plantrijke grachten langs historische panden maken dit een echt supermooi streetfishing decor. Genoeg bruggen, meerpalen en liggende boten om als hotspot van baars en snoek uit te kammen.



Aanmelden kan zowel individueel of als team samen met je vismaat. Inschrijfgeld is €25,- per persoon. Een lunch is inbegrepen. Leden van Streetfishing Nederland krijgen €5,- korting.

Aanmelden kan via de website www.streetfishing.nl.

We hopen op een mooi deelnemersveld en zien jullie graag aan de start. Wie wordt dit seizoen uiteindelijk de beste ‘straatvisser’ van Nederland?

ANDEREN LAZEN OOK