image description

Demodag zaterdag 20 augustus: Commercial karper&forel bij Toms Creek

Demodag zaterdag 20 augustus: Commercial karper&forel bij Toms Creek

Zaterdag 20 augustus organiseert Raven Hengelsport in samenwerking met Toms Creek in Lelystad een Demodag waar je veel van kan leren.

Na het succes van afgelopen jaren is het tijd voor de derde editie van deze gezellige en leerzame dag. Kom naar het water van Toms Creek en ontdek alles over het commercial karpervissen en forelvissen! Test de nieuwste en beste materialen, krijg tips en tricks van zeer ervaren vissers en vang zelf de mooiste vissen.

Commercial karpervissen
Tijdens de Test en Doe dag leer ja alles over het commercial karpervissen. Niemand minder dan de zeer ervaren vissers Jan Zekveld (Raven), Dennis Pin (Guru), Erwin van Schilt (Ringers) en anderen laten je alle ins en outs zien van het het vissen met de Pellet Waggler, Method Feeder of Vaste Hengel! Kom naar de Test en Doe dag en je kan zelf succesvol aan de slag.
Demodag

Forelvissen
Wil je recreatief of in wedstrijdverband forelvissen of wil je hier meer over leren? Kom dan zaterdag 20 augustus naar Toms Creek. De professionals van het Raven Forelteam leren je alles over deze leuke manier van vissen. De jongens van het Forelteam zijn zelf succesvol in de Nederlandse wedstrijdvisserij en weten echt alle kneepjes van het vak! Als jij forel wil vingen dan zien we je zaterdag 20 augustus!

Adres:
Toms Creek
Uilenweg 2C
8245AB Lelystad
0657391850

Samengevat

  • - Commercial Karper & Forel Demodag
  • - Zaterdag 20 augustus van 9:00 - 17:00
  • - Toms Creek in Lelystad
  • - Gratis entree