WSV ‘s Gravenzande wint Open Schevenings Kampioenschap

WSV ‘s Gravenzande wint Open Schevenings Kampioenschap  

Door Fernando 

Op 6 september werd het Open Schevenings Kampioenschap gevist. De WSV ‘s Gravenzande blonk uit door de eerste twee plaatsen te op te eisen als ook de clubprijs.
 
Bij een noordwesten windje van windkracht drie tot vier BFt werden 15 boten het zeegat uitgestuurd om hun best te doen iets bij elkaar te vissen.  

In het algemeen viel de vangst tegen, zoals momenteel wel meer wordt gemeld. Bij een gezellig samenzijn in het clubgebouw van de zeehengelsport vereniging “De Afrit” werden de prijzen uitgereikt, als ook verloot.

Op de 1ste plaats eindigde het duo Van Nieuwkerk-Bui met 15,2 kilo. Op de 2e plaats kwam het duo Looye-Pronk met 12,3 kilo. Beide teams dus van de wsv ‘S Gravenzande. De derde plaats was voor het duo Bouman-Mathijs van de vereniging “De Afrit” met 11,5 kilo.


Het was al met al een zeer geslaagd festijn.

Beste vereniging was WSV ‘s Gravenzande met een total van 55,9 kilo. Zij mochten dus ook de clubprijs voor een jaar meenemen.
 
Wel wil ik wel de opmerking maken dat, de economische toestand enzovoorts meegerekend, het toch tegenviel dat er maar 15 boten meededen. Misschien volgend jaar beter.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -