Wout Van Leeuwen Noorwegen Festival 2014

Persbericht Wout van Leeuwen

Wout Van Leeuwen Noorwegen Festival 2014

Wederom staan we aan de vooravond van een nieuwe editie van het Wout Van Leeuwen Noorwegen Festival. Het wordt wederom een mooie groepsreis naar Noord Noorwegen en deze keer gaat de reis naar Havoysund! Onze beste en meest bezochte locatie waar jaarlijks vele vissers heen gaan om hun droom achterna te jagen.
 
Het PR voor kabeljauw en heilbot scherper stellen! Hier kan dat en zijn we persoonlijk aanwezig om de vissers te begeleiden en te ondersteunen met kennis van de visserij, materialen en stekken.
 

Wordt dit de droomvis?
 
De reis vindt plaats van 17 tot en met 25 juni 2014 en biedt plaats aan maximaal 18 deelnemers en de eerste inschrijvingen zijn al binnen. We behandelen de inschrijvingen op basis van datum van aanmelding en vol is vol. In de afgelopen jaren hebben we hier zelf ook reeds meerdere malen gevist en hebben we ook de Savage Gear Halibut Challenges georganiseerd. 
 

Ook kans op grove platvis zoals scharretong of tarbot. 
 
Ter plaatse beschikken we over enkele vierpersoons appartementen met twee tweepersoonskamers. De woningen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken en liggen aan de haven en op een minuut lopen van de visboten.
 

Zeeduivels verdienen respect.
 
De boten zijn van het merk Arronet, 6,9 meter lang en beschikken over 150 PK 4 takt motoren van Honda en een kleuren GPS en fishfinder. Deze boten zijn van het hoogste niveau en bieden met maximaal 4 personen een bijzonder hoog vaar- en viscomfort.
 

Appartementen aan het water.
 
De locatie in Havøysund is al jaren een topbestemming en voor 2014 is er dan ook praktisch geen plaats meer beschikbaar in dit zeer professionele viscamp. Er zijn ter plaatse twee lokale gidsen die ons met raad en daad terzijde staan.
 

De graag geziene heilbot. 
 
Voor alle deelnemers organiseren we vanzelfsprekend een eerste bijeenkomst in de maand april bij Wout Van leeuwen in de winkel. Zodoende heeft iedereen een goede voorbereiding en kan het niet aan het materiaal liggen! Tevens bespreken we daar alle details van de reis, de locatie, bagage, stekken, materiaalkeuze etc.
 

En uiteraard zijn in die buurt ook nog de grote kabeljauwen te vinden.
 
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Klik op deze link voor de volledige informatie over deze reis inclusief toegang tot de digitale brochure en het inschrijfformulier.
 
Voor meer informatie zie hier: www.visreis.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De haken en ogen van een Noorse vistrip (17)
Marc Borst -