Workshops vliegvissen

Workshops vliegvissen

De Zeeuwse vliegvisvereniging “Lure and Emerger” biedt dit jaar twee workshops vliegvissen aan. De workshops zijn bedoeld om mensen die belangstelling hebben voor het vliegvissen of die nieuwsgierig zijn naar deze tak van de hengelsport, in de gelegenheid te stellen om er eens kennis mee te maken.

Ook voor meer of minder ervaren vliegvissers is de aangeboden workshop interessant genoeg om er aan deel te nemen omdat zowel de theorie als de praktijk van het vliegvissen aan bod komt.

Een workshop bestaat uit een ochtend en een middagdeel en wordt gehouden in de omgeving van Goes. De deelnemers krijgen ’s ochtends informatie over verschillende aspecten van het vliegvissen. De mogelijkheden om in de eigen woonomgeving te vliegvissen komen hierbij eveneens aan de orde.

Verder kunnen de deelnemers onder begeleiding van instructeurs zelf een vlieg binden en kan het werpen met de vliegenhengel worden geoefend.
 
Na een goed verzorgde lunch kan een paar uur met de vliegenhengel worden gevist in ons viswater op de uitgezette forellen. Hierbij zijn leden van onze vereniging aanwezig om de deelnemers waar nodig te begeleiden.
 
De workshops worden gehouden op 7 mei en 24 september 2011. Het programma en inschrijfformulier vindt u hier.
Het is wellicht ook een goed idee om een workshop eens cadeau te doen.

Voor overige informatie, kijk op Lure-and-emerger.nl.