Workshops van a.s. vrijdag (24 juli)en zondag(26 juli)!

Zicht op zeebaars 188 

Workshops van a.s. vrijdag  (24 juli)en zondag(26 juli)!

Door Joop Folkers

Nog een paar plekkies vrij tijdens de workshops van a.s. vrijdag  (24 juli)en zondag(26 juli)!

Voor die vissers die na veel “mislukte” pogingen nu eindelijk  graag eens de eerste zeebaars van hun leven willen vangen is er op bovengenoemde data echt de kans van hun leven! Er wordt gedurende de workshop gevist tijdens het opkomende water met een verhoging van max. 100 cm.

|
Jan met zijn 2e baars op de Flex shad

Veel "nieuwe" enthousiaste zeebaarsvissers wisten tijdens de afgelopen zeebaarsworkshops hun eerste zeebaarzen te vangen!

Een beter tij kun je je zeker als kantvisser niet wensen. Heb je wel zin maar helaas nog géén zeebaarsmateriaal dan is dit je kans, want wij zorgen ervoor dat je zonder extra kosten met het beste materiaal aan de waterkant staat!


klein maar fijn!

Ook alle kunstaassoorten als pluggen en shads staan geheel gratis ter beschikking tijdens zo’n leerzame workshop! Ik durf je te garanderen, dat iedere deelnemer binnen een tijdsbestek van 5 uur(!!) een volleerd zeebaarsvisser is die alle ins- en outs van deze spectaculaire visserij onder de bekende knie heeft waardoor hij overal langs de gehele europese kust terecht kan om vriend zeebaars te belagen!


De Waterweg een topstek voor de zeebaars!

Ook de laatste bootsessies leverden weer de nodige mooie dikke vissen op! Kortom het is nu tijd om je verdiepen in deze geweldige visserij!


Ook vanaf de boot vangen we regelmatig mooie zeebaarzen.

Voor meer info voor het komende weekend of zin om vriend zeebaars eens vanuit mijn boot (DE ZEEBAARS) te belagen stuur dan even een mailtje naar  joopvis@caiway.nl


Hoe bedoel je zo,n eerste dikke zeebaars!

Stekel ze,
“the bass whisperer”
Joop.