Wordt het Zeebaars, of toch Seabass?

Bericht van Anglermaps.nl

Wordt het Zeebaars, of toch Seabass?

De actie van Anglermaps, viswater en stekken zit er bijna op. 1 Oktober sluit de actie en worden de stemmen geteld en de viswaterreviews bekeken. Het zal dan snel duidelijk worden wie de hoofdprijs van Zunnebeld gewonnen heeft en wie de viskayaktrip en de dag bijzonder vissen op de vijvers van Wild in Reutem gewonnen hebben. Wat wordt het? Vissen op Zeebaars of toch Seabass?

Vissen vanuit een viskayak op zeebaars.
Voor de viswaterreviews die de meeste “vind ik leuk” hebben, geeft Anglermaps.nl in samenwerking met Bram en Johan van viskayaks.nl een vistrip weg met de viskayak. Ben jij de winnaar? Dan gaan jij en twee van je vismaten vissen in viskayaks op een water van jouw keuze. 


 
Bram en Johan zitten op Colijnsplaat in Zeeland en zijn gespecialiseerd in zeebaars. Wil je dus graag een keer op de Oosterschelde vissen op zeebaars, dan is dit een prachtige kans. Wil je toch liever op het zoete water vissen op snoekbaars, snoek of een andere favoriete sportvis, dan kan dat ook.  We maken er gewoon een spectaculaire dag van!

Bram en Johan verhuren viskayaks vanuit hun winkel in Colijnsplaat. Je zult vast wel eens over hen gelezen hebben, ze zijn regelmatig in het nieuws geweest met artikelen over het vissen vanuit een viskayak. Naast de verhuur verkopen zij ook viskayaks en accessoires voor deze unieke visplatforms. Het is overigens nog leuk te vermelden dat zij sinds kort ook kayakvisvakanties naar verre en avontuurlijke visbestemmingen aanbieden.
Wild, bijzonder vissen op stripedbass.

De schrijver van de viswaterreview die de tweede plek bekleedt wat betreft Facebook en Hyves “likes” gaat een dag vissen samen met 1 vismaat in de vijvers van Wild in Reutem. Als winnaar van deze unieke prijs ga je vissen op Striped bass of één van de andere bijzondere en unieke vissoorten die je in de vijvers van Wild tegenkomt. Wat dacht je van steur of meerval? En daar houdt deze prijs niet mee op, want je krijgt een vismaaltijd aangeboden in het restaurant bij de visvijvers en je krijgt aan het eind van de dag vijf pond forel mee naar huis. 


 
De vijvers van Wild liggen midden in de Natuur even buiten Reutem. Bij een stijlvol buitenhuis/restaurant liggen vier visvijvers voor de sportvissers die van iets bijzonders houden. Regenboog- en zalmforel, gestreepte zeebaars, karpers, steuren en meervallen. Vier vijvers met vissoorten die uniek zijn voor Nederlandse visvijvers.
Naast de visvijvers is er een rokerij en restaurant aanwezig wat een dag vissen op Wild een uniek dagje uit maakt.

1 oktober sluiting actie Anglermaps
Nog een kleine twee weken maak je kans op deze prachtige prijzen. Heb je al een viswaterreview geplaats op Anglermaps, zorg dan voor veel stemmen op je viswater. Zet je vrienden, familie en kennissen in om zoveel mogelijk stemmen op je viswater te krijgen.

Doe je nog niet mee? Ga dan naar anglermaps.nl/actie/ en schrijf een viswaterreview, en laat je vrienden, familie en kennissen stemmen op jouw viswaterreview.

Mag ik jou de hand schudden na 1 oktober?!

Auke Jongbloed
www.anglermaps.nl

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -