image description

Word lid van de SNB voor slechts €30,—

Word lid van de SNB voor slechts €30,--  en maak kans op een Shimano Stella molen t.w.v.  €750,--

Het is al het hele jaar breed aangekondigd, maar tijdens de beurs in Utrecht komt de ontknoping van onze fabelachtig mooie actie. Op zondag gaan we de Shimano Stella molen verloten onder al diegenen die dit jaar lid werden van onze Snoekstudiegroep.

Doe mee
Ook als je tijdens de komende beurs in Utrecht lid wordt van de SNB ding je mee naar deze schitterende molen. Het betreft de Stella 2500 werpmolen van Shimano. Dit juweeltje kost maar liefst €750,--  in de winkel en wij hebben er eentje beschikbaar. Word lid en misschien win jij deze prachtige molen!

 

Lidmaatschap
Natuurlijk is het mooi als je die Stella molen wint, maar het lidmaatschap van onze SNB is sowieso de moeite meer dan waard. De SNB is de enige belangenbehartiger voor roofvissend Nederland.

We geven een prachtig roofvis magazine uit, we organiseren jaarlijks een schitterend dynamisch praktijk event op en aan het water en regelmatig kun je mee met visdagen onder begeleiding van ervaren roofvissers die jou de fijne kneepjes van het vak bij brengen. Of wat te denken van onze SNB-Ledenpas waarmee je op tal van plekken bij winkeliers, accommodaties, visgidsen etc. korting krijgt op vertoon van je pas?!

Minder zichtbaar, maar ook voor jou wel degelijk belangrijk is dat wij de belangen voor de roofvisserij behartigen bij Sportvisserij Nederland en via hen weer in politiek Den Haag. Zaken als minimum/maximum maten voor roofvis, de huidige situatie rondom de gesloten tijd en het gebruik van lood in de roofvisserij zijn voorbeelden van waarmee wij ons bezighouden en die jou en jouw visserij direkt kunnen raken.

 

Verloting Stella
Op zondagmiddag rond vier uur gaan we de Stella molen verloten. Iedereen die in de loop van dit jaar lid is geworden doet mee. Ook iedereen die tijdens de beurs in Utrecht op één van de drie dagen is aangemeld doet dus mee. We gaan de molen rond vier uur verloten en zullen live via Facebook te volgen zijn. Mis het niet, schrijf je in als lid en kom bij de club. Als je dan ook nog die molen mocht winnen, is dat een vette bonus toch?!

ANDEREN LAZEN OOK