Witvis Totaal viert het voorjaar

Persbericht Hengelsporthuis

Witvis Totaal viert het voorjaar

Vandaag is Witvis Totaal no. 79 van de persen gerold en rond komend weekend valt deze specialistische magazine voor de wedstrijdvisser en andere liefhebbers van onze diverse witvissoorten bij de abonnees in de bus.

Ons magazine is gewijd aan een vers, nieuw seizoen met volop uitdagingen. Het Wereldkampioenschap Feedervissen bijvoorbeeld. Dat wordt deze zomer gehouden in Zeeuws-Vlaanderen en onze Nederlandse en Belgische toppers zijn erbij. In deze uitgave van Witvis Totaal een uitgebreide preview en uiteraard doen we later dit jaar uitgebreid verslag van dit WK.

Aan de feedervisserij besteden we standaard de nodige aandacht, ook in deze uitgave, maar we kunnen er niet omheen dat de vijvervisserij ook in Nederland steeds populairder en dus belangrijker wordt.

Willem Stolk bezocht Jaco Verhagen op een commercial en zag dat hij met een vernieuwend aas viste en samen met zijn teamlid als eerste en tweede eindigde. Dat schreeuwde om nadere informatie en die verstrekken wij onze vele duizenden lezers in Nederland en Vlaanderen maar wát graag.

Maar er is meer, veel meer. Zo voert Maurice Prijs met een vloeibaar goedje! En: dit spul werkt als een malle. Dat leidde tot een zeer interessant artikel over vloeibaar voeren, dat je beslist niet mag missen.

We brengen een prachtige reportage over het avontuurlijke vissen met de centerpin op stromend water. Uiteraard vergeten we ook de vaste stok niet en treffen jullie nog veel meer dynamische op het voorjaar gerichte bijdragen die de altijd enthousiaste vaste redactie en diverse medewerkers speciaal voor jullie hebben gemaakt.

De namen?
Jeroen Andernach, Raymond Ansing, Anja Groot, René Groot, Léon Haenen, JanWillem Nijkamp, Gerard Paans, Dennis Pin, Jochem Postulart, Maurice Prijs, Ton Ruys, Jaco Verhagen en vanzelfsprekend Willem Stolk, die als titelhoofdredacteur tekent voor de coördinatie.

Veel lees- en vooral ook visplezier. Heb je (nog) geen abonnement, klik dan eens op de volgende link voor <a data-cke-saved-href="http://www.hengelsporthuis.com/aanmeldformulieren/af-witvis.aspx" href="http://www.hengelsporthuis.com/aanmeldformulieren/af-witvis.aspx" http:="" www.hengelsporthuis.com="" aanmeldformulieren="" af-witvis.aspx"="" target="_blank">een interessante abonnementsaanbieding.

En tenslotte één goede raad: neem de komende weken beslist eens een paar dagen vrij, want het voorjaar is altijd een prachtige periode om volop te genieten van al die verschillende disciplines die de witvisserij zo interessant en uitdagend maken.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -