Witvis Totaal Knock-Out-Cup

Een initiatief van Witvis Totaal

Witvis Totaal Knock-Out-Cup

Het specialistische magazine Witvis Totaal blijft voortdurend vernieuwen en werken aan een dynamisch medium voor de wedstrijdvisser en de witvisspecialist. En naast het produceren van instructieve, lekker leesbare artikelen, behoort daar wat ons betreft ook het organiseren van allerlei initiatieven aan het water bij.

 

Zo organiseren we al vele jaren bijvoorbeeld de serie matchviswedstrijden Match Masters, waar wordt gestreden om de Gouden Slider. Een fantastisch, jaarlijks terugkerend event, dat in de wintermaanden wordt georganiseerd. En voor diezelfde matchvissers werd vorig jaar namens ons magazine het initiatief genomen om het Open NK Matchvissen nieuw leven in te blazen. Ook dit bleek een doorslaggevend succes.

Knock-Out-Cup
Ook dit jaar willen we weer iets nieuws proberen en dat wordt de Knock-Out-Cup. Dit criterium bestaat uit vier voorrondes, die uiteindelijk vier finalisten gaan opleveren, die vervolgens mogen gaan strijden voor de eerste Knock-out titel. In de eerste ronde vissen maximaal 64 vissers in twee sectoren voor een plek in de tweede ronde. Hier is nog slechts plaats voor 32 vissers.

In de derde ronde blijven er nog 16 deelnemers over en na vier rondes, waarbij steeds 50% van de deelnemers afvalt, blijven uiteindelijk die vier finalisten over. Uiteindelijk zal de meest allrounde deelnemer zich winnaar mogen noemen van de eerste Knock-Out-Cup. En deze winnaar zal vanzelfsprekend uitgebreid worden voorgesteld in Witvis Totaal.

Wedstrijdschema
Het schema van de vier voorrondes is als volgt:

Ronde 1
zaterdag 30 april
Locatie: Amsterdam –Rijnkanaal bij Tiel (max. 64 deelnemers)

Ronde 2
zondag 29 mei
Locatie: Lage Vaart bij Almere ( 32 geplaatste deelnemers)

Ronde 3
zondag 26 juni
Locatie: IJssel (16 geplaatste deelnemers)

Ronde 4
zondag 28 augustus
Locatie: Visdorado De Kool, Heelweg (acht geplaatste deelnemers)

Finale
zondag 18 september
Locatie:’t Mun, Appeltern (de vier finalisten)

Inschrijven?
De hengelkeuze is bij alle wedstrijden vrij. Het inleggeld bedraagt € 25,- per ronde, dus per wedstrijd. Men hoeft dus alleen te betalen voor de wedstrijden die men daadwerkelijk ook vist. Een deel van de inleg wordt steeds gereserveerd voor de finale. De rest wordt, minus gemaakte kosten, uitgekeerd in de vorm van dagprijzen. De prijzentafel wordt verder aangevuld door diverse sponsoren.

U kunt zich opgeven voor dit citerium via janwillemenkarin@gmail.com. Vermeld als onderwerp ‘Witvis Totaal Knock-Out-Cup 2011’ en vergeet niet uw naam en zo mogelijk ook u telefoonnummer op te geven.

Voor nadere informatie kunt u bellen met JanWillem Nijkamp, tel. +31 (0) 573 461445.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Visser in de maak ( deel 1 )
Willem Moorman -
image description
Feederen op het Wantij
Willem Moorman -