Wintertijd bij Sander’s Hengelsport

Wintertijd bij Sander’s Hengelsport

Door Luc Mom

Sander’s Hengelsport te Heerhugowaard is mijn vaste hengelsportwinkel en daar ben ik eigenlijk ieder week wel te vinden omdat ik daar alles op zeevisgebied vind wat ik nodig heb. Als je het jezelf makkelijk wilt maken liggen er een legio aan voorgeknoopte onderlijnen in de schappen, maar alle losse materialen om zelf onderlijnen van te knopen naar uw eigen inzicht, liggen er natuurlijk ook. 

Maar ook Sander’s kent in de winter een iets rustigere tijd in de winkel en vandaar dat bedrijfsleider Gerard ten Broek besloten heeft om vanaf maandag 15 december 2012 op de maandag gesloten te zijn! Dit duurt tot 1 maart 2012. Ook de openingstijden van de diverse vestigingen zijn aangepast aan de ‘wintertijd’.


Stap gerust eens binnen bij Sander’s in de winter, maar let op de (tijdelijk) gewijzigde openingstijden.


Gerard ten Broek weet u altijd te helpen en heeft de schappen vol met materiaal.


“Dit is echt een hele goede pilker,” aldus Gerard.

Deze openingstijden kunt u vinden door de vestiging van uw keuze aan te klikken op www.Sander’s-hengelsport.nl. De hengelsportwinkelier moet met zijn bestellingen van zeeaas altijd rekening houden met de weersomstandigheden. Sander’s heeft altijd wel zeepieren of zagers in huis, maar met zwaar weer zal er minder besteld worden om niet met een te grote voorraad te blijven zitten.


Zeemolen nodig? Keuze in overvloed.

Bel dus altijd tijdig om teleurstellingen in de winkel te voorkomen naar: 072-5718984 (vestiging Heerhugowaard). Gerard ten Broek of een van zijn medewerkers zullen u graag verder helpen.