Winterkleding uitgezocht door Fish Inn & Outdoor

Persbericht Fish Inn & Outdoor

Winterkleding uitgezocht door Fish Inn & Outdoor

De echte winter gaat ook dit jaar weer komen. Daarom heeft het team van Fish Inn & Outdoor hun best gedaan om de beste winterpakken en assessoires voor u te selecteren.
 
Neem bijvoorbeeld het nieuwe Trakker F-32 Combi pak. Bij dit pak is er niet alleen gedacht is aan een mooi design, maar ook aan de kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van warmte en comfort.
 
Het Trakker F-32 Combi pak is het hele jaar door te gebruiken.
 
Door het uitneembare vest kunt u dit pak ook perfect in het voor en najaar als gebruiken. In de zomer kunt u het vest gebruiken tijdens koudere dagen of als het s ‘avonds afkoelt.
Dit pak is nu te verkrijgen voor maar € 129.95 www.fishinn.nl
 
Ook dit Gamakatsu Thermal pak mag absoluut niet over het hoofd gezien worden. Dit is een warm en waterdicht pak voor een betaalbare prijs. De gevoerde en tevens afneembare muts zorgt ervoor dat er geen wind of water bij uw nek komt.
 
Ademend én waterdicht.
 
Het complete pak is gemaakt van ademend (5Ltr/m²/24uur) en vanzelfsprekend ook waterdicht (5000mm waterdruk) materiaal. Dit pak is nu te verkrijgen voor maar € 139.95 www.fishinn.nl
 
Voor het eeuwige probleem van de koude handen heeft Fish Inn & Outdoor met de handschoenen van Gamakatsu ook de beste oplossing. Deze handschoenen zijn gemaakt van 2mm dik neopreen en zijn voorzien van een fleece binnen voering. 
 
Warme handen in fleece en neopreen.
 
Het neopreen materiaal is waterdicht en heeft uitstekende isolerende eigenschappen. Voorzien van wegklapbare middelvinger, wijsvinger en duim voor de beste bewegingsvrijheid. Deze handschoenen zijn nu te verkrijgen voor maar € 13.95 (http://www.fishinn.nl/kleding/shawls-handschoenen.html?manufacturer=422 )

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -