Winterfestival

Persbericht Herberg/ Forellenvijvers ‘t Mun

Winterfestival

Ook tijdens de winter blijft Herberg/ Forellenvijvers ‘t Mun voor de visliefhebbers open. Vanaf 24 december kunt u komen ‘wakvissen’. Op 30 december a.s. komt Peter Negerman samen met Rob Hens van Shimano een lezing geven speciaal over het wintervissen.


Gewoon smakelijk doorvissen bij Herberg en Forellenvijvers ‘t Mun in Appeltern!

Er wordt uitleg gegeven welk soort materiaal je nodig hebt om probleemloos te kunnen wakvissen en ook de aasprestatie voor de winterforel komt aan bod, want de winter heeft veel invloed op het aasgedrag van de forel.

De heren tonen verder de Tremarella hengels en geven ze uitleg hoe met deze befaamde Italiaanse forelvistechniek word gevist. Ook de diverse soorten glaswerpgewichten die ervoor worden gebruikt zullen worden behandeld. Aansluitend kunt u ijsvissen en staat er voor iedereen een kop erwtensoep klaar.

De Winterfestivalactiviteiten:

Oliebollenvisdag: op 31 december a.s. hebben wij onze ‘Oliebollenvisdag’. Kom gezellig oliebollen eten op oudejaarsdag. Wij bakken deze dag weer overheerlijke oliebollen voor al onze vissers en bezoekers.
 
Glühwein en erwtensoep: Tijdens het Winterfestival, van 18 tot 31 december a.s., krijgt u bij ieder betaalbewijs een gratis overheerlijk glas warme glühwein aangeboden. Tevens is er erwtensoep verkrijgbaar, tegen gereduceerd tarief van slechts € 1,50 per kom.
 
Nieuwjaarsreceptie: denkt u nog aan ons jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op 9 januari a.s.? Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden ook de Wall of Fame-prijzen uitgereikt aan de top 10 voor de zwaarst gevangen zalmforel. Dus komt allen! Vanaf 15:00 uur bent u van harte welkom.

Voor meer informatie: www.mun.nl