Winnaars zijn bekend!

 Winnaars van de “Visfoto van het Jaar” 2006-2007 zijn bekend!

Er is weer maassal gestemd op de 30 finalisten van de Visfoto van het Jaar verkiezing 2006-2007. Uit de 30 allermooiste foto’s die eveneens door U uit de genomineerden waren gekozen,  zijn uiteindelijk de 10 winnende foto’s gekozen uit eveneens 10 verschillende categorieën, te weten snoek, snoekbaars, witvis, karper, baars, vrouwelijke sportvisser, vliegvissen, zeevissen en overigen.  Bij sommige foto’s was het een ware nek aan nekrace maar in iedere categorie bleef uiteindelijk een winnaar over. 

De prijswinnaars worden allemaal uitgenodigd om 5 maart 2008 aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking op het Europese hoofdkwartier van Shimano in Nunspeet. Zij worden namens ons allen van harte gefeliciteerd met hun overwinning!

 Winnaar Categorie Baars!

 Winnaar Categorie Vliegvissen!

 Winnaar Categorie Witvis!

 Winnaar Categorie Karper!

 Winnaar Categorie Overige!

 Winnaar Categorie Jeugd!

 Winnaar Categorie Zeevis!

 Winnaar Categorie Snoekbaars!

 Winnaar Categorie Snoek!

 Winnaar Categorie Vrouwelijke Sportvisser!

 De “Visfoto van het Jaar” verkiezing wordt georganiseerd door Total Fishing en staat open voor alle lezers van deze site. U kunt wekelijks foto’s insturen voor de Actuele vangstberichten naar info@totalfishing.nl Iedere week worden de mooiste foto’s op de site geplaatst en daaruit ook iedere week 1 of meerdere foto’s gekozen tot visfoto van de week! Uit de genomineerde foto’s worden de uiteindelijke finalisten gekozen in de 10 verschillende categorieën.

De bovenstaande winnende foto’s zijn gekozen uit de genomineerden in de periode van 1 april 2006 tot en met 31 maart 2007. De volgende verkiezing vindt plaats over de periode 1 april 2007 tot en met 31 maart 2008.

Sinds het begin wordt deze zeer populaire competitie gesponsord door Shimano Europa. Zij stellen de prijzen ter beschikking en heten de winnaars hartelijk welkom op het hoofdkantoor in Nunspeet waar de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Ook krijgen de winnaars een prachtige herinneringsbokaal die door Total Fishing in iedere categorie ter beschikking wordt gesteld. Iedereen hartelijk bedankt voor het meedoen en de winnaars nogmaals van harte gefeliciteerd! 

Van de prijsuitreiking en de mensen achter de winnende foto’s  kunt u uiteraard een uitgebreid verslag op T.F verwachten


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -