Winnaar BigCatchTV Oktober

Winnaar BigCatchTV oktober

De winnaar voor de ‘Video van de Maand’ competitie van oktober  is de video Villedon 2008 door karperteam Wijchen. U kunt weer stemmen voor de Video van de maand competitie voor November door een van de vele video’s Uw favoriet te maken.

De meest favoriete video’s in de maand November dingen mee in de finale naar de Video van Maand. Aan het einde van de maand kunt u dan stemmen op uw favoriete ‘video van de maand’ uit de Top 5 gekozen video’s. De winnaar zal worden beloond met een mooie prijs

Elk Lid van BigCatchTv heeft nu ook een vissers dagboek ter beschikking waar men ervaringen kan registreren en delen met andere sportvissers. Het dagboek kan gebruikt worden om vangsten te registreren, uw ervaringen tijdens uw vis vakanties, trips te delen met andere sportvissers. Natuurlijk is het ook mogelijk om te reageren op deze berichten. We kijken uit naar interessante dagboek verslagen.Upload je verslag en laat anderen mee genieten:
Sport, Hobby of Passie? (deel 1)
Wanneer je een heerlijk en ontspannend weekend achter de rug hebt, genoten hebt van je kostbare vrije tijd en deze ook nog eens gevuld hebt met een activiteit welke tot één van je favori… Lees dit dagboek bericht

De winnaar van ‘Video van maand’ November wint T.F. “members” pakket

Op alle video’s die op BigCatch Tv staan kan gestemd worden d.m.v. het toevoegen van een video aan Uw favorieten. Aan het einde van iedere maand wordt er dan een Top 5 bekend gemaakt met video’s die meedoen in de Finale en kan er gestemd worden op de finalisten. Klik hier voor meer informatie over de competitie!

Wilt U in aanmerking komen voor deze fantastische prijs? Upload dan NU een video op :www.bigcatchtv.nl