Win een Vortex 3.10 deluxe op CarpevenTT 2011

Persbericht CarpevenTT

Win een Vortex 3.10 deluxe op CarpevenTT 2011

Nog drie maanden en dan is het weer zover! CarpevenTT 2011 belooft een prachtig weekend te worden! Naast een groot aantal nieuwe standhouders, de jeugdwedstrijd en de vele activiteiten is ook de grote verloting zeker zeer de moeite waard om naar Assen te komen.

Ook dit jaar maakt u als bezoeker weer kans op vele prachtige prijzen, waaronder die prachtige hoofdprijs, een Vortex 3.10 deluxe. Een hoofdprijs die iedereen wel wil hebben! Ook de hoofdprijs van het Topvisser CarpevenTT Open NK Voerbotenrace, is uiteraard weer een prachtige voerboot voor de deelnemer die de snelste tijd neerzet op het uitgezette parcours. De wedstrijd zal er gevaren worden met een revolutionaire nieuwe boot, welke tijdens CarpevenTT wordt geïntroduceerd. Binnenkort meer daar over in de media!



Op het gebied van lezingen zal er weer veel interessants te zien en te horen zijn. Zo zullen Gerwin Gerlach en Pieter Beelen van Sportvisserij Nederland een lezing verzorgen. Gerwin neemt u mee in een technisch en tactisch verhaal over zijn visserij in Nederland en Pieter zal u u ondermeer vertellen over de moderne karpervisserij en de opkomst van de Meerval in Nederland.

Verder is er een groot aantal nieuwe standhouders aanwezig uit elke tak van de karpervisserij. Voor het allerlaatste nieuws van CarpevenTT 2011, kijk op;
www.carpeventt.nl