image description

Win een dag gemotoriseerd bellyboten bij Fish Inn!

Zoek je een ultieme uitdaging dan heb je deze nu gevonden! 

Om het nieuwe Float Plus systeem en de hoge kwaliteit Floatmaster bellyboten nog bekender te maken bij het grote publiek, heeft Fish Inn deze geweldige winactie bedacht.

Word jij de winnaar van deze actie dan krijg je een dag bellyboot huur ter waarde van € 99,00 helemaal gratis. Wij durven met zekerheid te zeggen dat jij je als een koning op het water zult voelen tijdens deze waanzinnige dag.

Door je via de onderstaande button aan te melden maak je automatisch kans op een gratis dag bellyboothuur.
 

Natuurlijk is het Float Plus systeem onder een van de meest robuuste bellyboten geplaatst, namelijk de Floatmaster XL Air. Met deze set zit je werkelijk op een drijvende troon en ben je zelfs tijdens ruw weer gegarandeerd veilig aan het bellyboot vissen. Natuurlijk kun je niet met alleen de bellyboot en het Float Plus systeem het water op, daarom hebben  de heren van Fish Inn deze bellybootset voorzien van een Lowrance HDS visvinder en krijg je een set flippers mee die het sturen gemakkelijker maken.
 

Word jij de winnaar van deze spectaculaire winactie dan mag je de bellybootset de dag voor jouw visdag komen halen zodat deze prachtige set de hele dag kunt benutten. Natuurlijk zullen we vooraf contact met de winnaar opnemen om de datum vast te leggen.

De winnaar zullen we vrijdag 19 oktober bekend maken op onze Facebook pagina.
 


Meer informatie over het huren van deze bellyboot set vind je hier.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 406
Willem Moorman -
image description
Struinen met Jaimy : Deel 3
Willem Moorman -