Win 500 Euro hengelsportartikelen

Persbericht Anglermaps

Win 500 Euro hengelsportartikelen

Anglermaps komt met een prachtige prijzenactie. De winnaar wint 500 euro aan hengelsportartikelen! En daar houdt het niet mee op want je kunt ook nog een dag kayakvissen en een dag vissen op het biggame water van Wild winnen. Drie spectaculaire prijzen die deze, wat natte zomer, toch nog leuk maken.
 
Anglermaps is “the new kid on the block” en door zowel sportvissers als recreatievissers met heel veel positieve reacties ontvangen. En ook wij zijn heel enthousiast over het concept, de reacties en de aanvulling op de vele hengelsportwebsites die Nederland al rijk is.



Anglermaps wordt mede mogelijk gemaakt door de sportvissers die op Anglermaps viswaterbeschrijvingen plaatsen en commentaren en informatie geven over viswateren.

Om het groeiend aantal bezoekers en fans van Anglermaps te bedanken hebben we nu deze wedstrijd uitgeschreven. De Actie op Anglermaps start 1 augustus en eindigt 1 oktober 2011. De Actie wordt mede mogelijk gemaakt door hengelsportwinkel Zunnebeld, Viskayaks.nl en Wild. Wacht niet langer en vis naar deze prijzen!