Win 250 euro aan Powerbait

Persbericht PureFishing

klik om naar de contest te gaanWin 250 euro aan Powerbait

Powerbait vangt forel en veel ook. De structuur van het deeg en de samenstelling zorgen er samen voor dat dit aas onweerstaanbaar is voor de forel. Het is niet voor niets dat dit het meest verkochte foreldeeg ter wereld is, het heeft zijn vangkracht in de loop der jaren voortdurend bewezen. De topvissers van Nederland zoals Gerard Kerdijk gebruiken enkel en alleen Powerbait om deze fantastische sportvis te belagen.

Er zijn diverse manieren om de forel tot een aanbeet te verleiden: dit kan met de dobber, drijvend als kunstvlieg, met een spirolina of met de populaire Bombetta. Naast deze veelzijdigheid laat Powerbait zich goed kneden en vormen, maar ook goed werpen en binnenhalen.

Om het groeiende aantal forelvissers gebruik te laten maken van Berkley´s Powerbait is er een fotowedstrijd uitgeschreven. Degene die de mooiste foto op de site van Berkley plaatst, wint een jaarvoorraad  Powerbait t.w.v. Euro 250,00.

Meedoen is simpel, klik hier, meld je aan en plaats je mooiste foto. Op 30 juli aanstaande wordt de winnaar bekendgemaakt en hij of zij kan een jaar lang gratis met Powerbait vissen.