Wil jij een zomer doorbrengen in Zweden?

Wil jij een zomer doorbrengen in Zweden?

Nou, dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een jonge, handige en sportieve roofvisser die het leuk vindt om ons komend seizoen te komen helpen.


De werkzaamheden bestaan o.a. uit:
  • assisteren bij de bootverhuur (bootuitleg, bijtanken, uitleg waterkaart en vaarroute, uitdelen materiaal etc.),
  • het organiseren en begeleiden van visworkshops voor zowel kinderen als oudere jeugd. Deze workshops bestaan uit 2 dagdelen: een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte waarbij ze ook echt in de boot (of vanaf het vlot) leren vissen,
  • werken in teamverband en iedereen moet overal bij kunnen helpen. Je werk zal naast het vissen en de bootverhuur dus ook bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden zoals het assisteren bij de sportieve en kinderactiviteiten, verhuur en onderhoud van materiaal, grasmaaien, onderhoud, vuil ophalen en schoonmaken.
In het hoogseizoen hebben we nog een aantal medewerkers die ons helpen bij sportieve activiteiten en de kinderclub. Tevens zijn er ook Zweedse jongeren die voor school op de camping werken. Bij ons op de camping doen we alles gezamenlijk en er bestaan geen mensen die alleen leuke of alleen nare klusjes doen. Wij vinden een goede sfeer in ons team erg belangrijk!



Wij bieden je een bijzondere ervaring in een leuk en gezellig team. In je vrije tijd krijg je de kans om zelf in dit prachtige gebied te vissen en staat er een bootje tot je beschikking. Je krijgt de verantwoording en de mogelijkheid om je creativiteit en eigen inbreng te uiten.

Wij bieden je tevens reiskostenvergoeding (in overleg), kost en inwoning, gebruik van wasmachine, droger en huurmateriaal t.b.v. van vrijetijdsbesteding. Je ontvangt wekelijks € 50 zakgeld en bij goed functioneren ontvang je aan het eind van je verblijf een extra beloning van € 300.



Ben jij enthousiast, sportief, niet bang om te werken, zelfstandig, flexibel, creatief en wil je een leuke buitenlandervaring opdoen in een gezellig en gemotiveerd team? Dan is dit  iets voor jou!

Wij zoeken iemand die minimaal 18 jaar is, goed Nederlands en Engels spreekt en het liefst ervaring heeft met boten en zowel op snoek als snoekbaars vist. Periode: 1 mei t/m 1 september.

Ben je geïnteresseerd, stuur ons dan een e-mail: info@hedesundacamping.se. Voor meer informatie kun je ook terecht op onze website.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De haken en ogen van een Noorse vistrip (17)
Marc Borst -