Wie wil er een dag GRATIS zeevissen ?

Persbericht Dellta vissers

Wie wil er een dag GRATIS zeevissen aan boord van The Pirate II ?

Zie je ze ook wel eens terugkomen van zee als je in Zeeland bent, die Deltavissers met hun eigen bootjes? Ben je dan niet stiekem een piepklein beetje jaloers en zou je ook graag een keer op zee willen vissen?

Ben je tussen 10 en 16 jaar en zou je best wel eens gratis een dag willen zeevissen aan boord van “The Pirate II” met meervoudig international René de Back als schipper? Je hoeft nog nooit gevist te hebben om mee te doen, je hoeft zelfs geen zeevismateriaal mee te brengen.

Daar wordt allemaal voor gezorgd. Sterker nog, aan het einde van de dag mag je de hengel, een Evo Concept Boat van Ron Thompson, en de molen, een Okuma Electran ELC 180, gewoon mee naar huis nemen!! Dat kan dankzij de onmisbare steun van Svendsen Sport. Ook voor aas wordt gezorgd. Mart Brouwers Hengelsport en Seafarm leveren 1e klasse aas.

Voor we aan het einde van de middag naar huis gaan, gaan we ook nog lekker frietjes eten met een frikandel of kroket en uiteraard is daar ook wat te drinken bij, aangeboden door Kees en Marianne Breure van Frituur De Helling op Neeltje Jans!

Deze leuke dag hebben wij voorzien op zaterdag 14 mei met als uitsteldata zaterdag 28 mei en zaterdag 4 juni 2011. Het gaat enkel door bij rustig weer en een kalme zee, zodat iedereen er echt plezier aan beleeft. Wil je weten hoe het er aan toe gaat op zo’n dag? Kijk dan even naar de fotoreportage van onze vorige editie op www.deltavissers.nl

Wie wil er mee?!!
Iedereen? Dat gaat echt niet lukken en daarom hebben we een prijsvraagje in elkaar gezet. Uit de juiste inzendingen worden 12 gelukkigen geloot en die mogen een dag mee op zee. Dit alles onder begeleiding van drie ervaren bootzeevissers die je met raad en daad zullen bijstaan. Laat dat MSN, Facebook, Netlog en Twitter een kwartiertje voor wat het is en surf als de weerlicht naar
www.deltavissers.nl, want daar valt écht wat te beleven!

Als je bij de winnaars hoort, wordt er door ons contact opgenomen en willen we een schriftelijke toelating van je ouders dat je mee mag. Het toelatingsformulier wordt je dan door ons per e-mail bezorgd. Vraag daarom eerst aan je ouders of je eventueel mee mag voor je het wedstrijdformulier invult.

Het zou jammer zijn als je bij de gelukkigen behoort en dan van je ouders geen toelating krijgt om mee te gaan. The Pirate II beschikt over alle mogelijke voorzieningen om de veiligheid van de opvarenden optimaal te garanderen.

Voor meer informatie klik hier