Welkom tijdens het komend paasweekend in De Schorre in Boom!

Een totaal vernieuwend concept!

Kent u "The Game Fair" in Engeland en Frankrijk? Wij vinden het de hoogste tijd om het concept in België op een volwaardige manier te introduceren. Een event met zo'n 6 grote clusters die de actieve meerwaardezoeker zal bekoren en georganiseerd wordt in open lucht, de entourage die uw biotoop is en waar u uw activiteit graag beleeft.

Alle clusters worden begeleid en gestuurd door toppers binnen hun segment en staan zo garant voor heel wat beleving. Verder in deze tekst stellen we ze u graag voor. De 6 clusters zijn: Paardensport, Jacht, Hengelsport, Landelijk wonen, 4x4 en andere actieve sporten.

De locatie.
We kozen voor een heel centrale locatie in België die bovendien alle troeven heeft om van dit
event een topper te maken:

  • Vlotte bereikbaarheid vanuit het hele land door de aanwezigheid van een goed wegennet in de onmiddellijke omgeving.
  • Grote parkings.
  • Een stevig domein met alle faciliteiten en overal verharde wegen wat ideaal is voor vlotte op- en afbouw en comfortabel is voor de bezoeker.
  • Groot domein om alle clusters voldoende groeipotentieel te geven.

De Schorre in Boom voorstellen, is voor velen overbodig: het grote domein vormt al jaren het decor voor Tomorrowland en was lang de thuisbasis voor “De Warmste Week” van StuBru. Provinciaal Recreatiedomein De Schorre ligt in het hartje van de Rupelstreek. Het is een recreatieve en groene oase in de stedelijke drukte van Antwerpen, Mechelen en Brussel. Het domein is een oude kleiput en grote delen van De Schorre waren vroeger eigendom van steenbakkerijen. Nu is het een recreatiedomein van 75 ha. (!) met mooie vijvers en prachtige natuur. We hebben voldoende plaats om er meteen een sterk event van te maken.

Dicht bij: Mechelen (12 km), Antwerpen (20 km), Brussel (30 km), Sint-Niklaas (24 km), uiterst
centraal in het land dus.

Adres en openingsuren: Schommelei 1, 2850 Boom
Gedurende het volledige Paasweekend: van vrijdag 15 tot en met paasmaandag 18 april 2022,
telkens van 10 u. tot 18 u.