Water Wolf UW camera bij Kruidenier

Persbericht Hengelsport Hennie Kruidenier

Water Wolf UW camera bij Kruidenier 

De unieke Water Wolf UW 1.0 van Savage Gear, een onder water camera die aan de vislijn is te bevestigen is in voorraad bij Hengelsport Kruidenier.  

Hier hebben de vissers lang op gewacht. De nieuwste trend op het gebied van onderwater camera´s geeft het vissen een nieuwe dimensie.

De Water Wolf HD Underwatercamera wordt eenvoudig op de lijn bevestigd en u kunt er slepend en werpend mee vissen of op de lijn bevestigen tijdens het doodaasvissen en op het water leggen en de beelden bekijken wat onder de camera gebeurd. Ook kan deze camera op de pet worden bevestigd en zo mooie video´s maken van het vissen.

Zorg ervoor dat u een van de eerste bent en bestel deze alvast vooruit. De eerste levering is in november in een beperkte oplage!!!



De camera is shockproef en waterproef tot minstens 100 meter. Volledig opgeladen kan hij vier uur HD Ready 720p widescreen opnemen. De camera wordt geleverd met een roestvrij stalen houder die de camera onder water stabiliteit geeft. Met drie verschillende gewichtjes is de zinksnelheid en de filmhoek te 'tunen'.

Niet alleen kun je met deze camera dus mooie onderwateropnames maken, ook kan je dit apparaatje voor je kunstaas hangen en wat leren van het bijtgedrag van de rovers.


Bekijk de video en zie hoe het kunstaas wordt aangevallen en dit allemaal vastlegt op een SD card.

Kijk hier voor meer informatie.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -