Water Wolf UW camera bij Kruidenier

Persbericht Hengelsport Hennie Kruidenier

Water Wolf UW camera bij Kruidenier 

Vanaf november is hij leverbaar, de unieke Water Wolf UW 1.0 van Savage Gear, een onder water camera die aan de vislijn is te bevestigen.  

Dat Hengelsport Kruidenier uit het Achterhoeks Haaksbergen DE winkel is op het gebied van roofvisartikelen weten inmiddels veel, erg veel hobbygenoten. Elke keer doet Paul Keizer, de eigenaar van dit paradijs samen met zijn medewerkers, ons weer versteld staan met nieuwigheden op het gebied van de roofvisserij.

Een ritje van een paar uur moet dus helemaal geen probleem zijn, want er is ruim voldoende te bekijken en elke vraag wordt deskundig beantwoord. Ook nu komt Kruidenier weer met iets waar velen van ons plezier aan kunnen beleven.

Degene die graag hun avonturen mogen filmen en/of fotograferen kunnen in november 2014 richting Haaksbergen gaan om daar de nieuwe onderwatercamera UW 1.0 bekijken.



De camera is shockproef en waterproef tot minstens 100 meter. Volledig opgeladen kan hij vier uur HD Ready 720p widescreen opnemen. De camera wordt geleverd met een roestvrij stalen houder die de camera onder water stabiliteit geeft. Met drie verschillende gewichtjes is de zinksnelheid en de filmhoek te 'tunen'.

Niet alleen kun je met deze camera dus mooie onderwateropnames maken, ook kan je dit apparaatje voor je kunstaas hangen en wat leren van het bijtgedrag van de rovers.



Laat het maar snel november worden.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -