Wat geen witvisser mag missen!

Persbericht Hengelsporthuis

Wat geen witvisser mag missen! 

Vandaag is editie no. 76 van ons specialistische magazine Witvis Totaal van de persen gerold en dat betekent dat de duizenden abonnees hun magazine zo rond komend weekend in de brievenbus zullen aantreffen.

Onder de bezielende leiding van Willem Stolk werd weer een lekker weglezend en uitermate praktisch magazine samengesteld.


Zo deelt Leo Koot zijn kijk op het feederen met ons en gaat Arjan Klop nader in op het feedervissen in diep water.                                  
We volgen onze Twee J’s, de zeer succesvolle Jorg Dekkers en Jochem Postulart, aan de waterkant en kijken mee over de schouders van Ard Verheijen, als hij een leuk clubwedstrijdje gaat vissen bij onze zuiderburen.


‘Onze eigen Anja Groot’ nam tijdens het recente WK voor de Jeugd een groep jonge Nederlandse vissers onder haar hoede en reisde vervolgens af naar Portugal, om daar deel te nemen aan het WK voor dames. Anja staat altijd open om bij te leren bij dergelijke internationale evenementen en deelt haar ervaringen vervolgens graag met onze lezers.

Dat geldt ook voor matchviskampioen Peter den Boef en de uiterst ervaren ‘wedstrijdrot’ André Schipper, die we volgden aan de Lage Vaart.



Willem Stolk neemt ons mee in het spoor van de stroming én op een bedrijfsbezoek bij de grootste fabrikant van vispellets in ons land. Maurice Prijs laat zien hoe je met de vaste stok heel specifiek in het oppervlak kunt vissen met doorzichtige dobbers.

Tenslotte verhaalt Patrick Princen over een gezinsvakantie met bonus en kunt u verder lezen over bijzondere ‘specimen’ vangsten en veel, heel veel materiaalnieuwtjes.

Kortom: opnieuw maar liefst 84 pagina’s, boordevol informatie voor de gespecialiseerde witvisser en wedstrijdvisser. Dat was precies wat wij beoogden, toen inmiddels 75 uitgaven en ruwweg 13 jaar geleden de eerste uitgave van dit enige specialistische witvismagazine in de Lage Landen het levenslicht zag.

Witvis Totaal no. 76 is voor € 7,95 te koop in boekwinkels en kiosken in geheel Nederland en Vlaanderen, maar met momenteel een zeer voordelige aanbieding is ook het nemen van een jaarabonnement (zes uitgaves) zeer de moeite waard.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Witvisperikelen: Visser in de maak ( deel 1 )
Willem Moorman -
image description
Feederen op het Wantij
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Vooroordelen
Willem Moorman -