image description

Wat een jaar !

Ons 16e jaar in de visreizen, 15 jaar officieel als bedrijf en absoluut aan de top in de visreiswereld. 2018 was een knaller voor het 15e jaar weer méér boekingen en meer klanten.

Het allerleukste is dat onze “vaste klanten” ook zijn gestegen, meer dan 80% vaste klanten die al meer dan 6 jaar bij Cordes Travel visreizen boeken en daar zijn we heel trots op. Maar goed we werken er dan ook heel hard voor, we leven al 12 jaar beide van ons reisbureau, zonder ander werk erbij.


Linda, Raffie en Jochem

Het was een druk jaar, veel aanvragen, al een flink aantal boekingen voor 2020 gedaan en succesvolle Penn Festivals gehad. In juni zijn we met 43 man 12 boten naar Havoysund geweest, in Augustus naar Sudavik IJsland met 38 man en 10 boten, daarna in September wederom naar Havoysund, met 44 vissers en 12 boten en tot slot met 12 man en 4 boten naar Canada vissen op Steur, waar we meer dan 30 steuren over de 2m hebben gevangen, Linda ving de grootste met een lengte van 275cm (200kg)


Oktober 2018, Linda vangt 275cm steur

Dus het was een druk, maar enorm gezellig, leuk en spannend jaar, ook omdat we nu in Colijnsplaat (Zeeland) wonen en we een groter kantoor hebben waar we de gasten nog beter kunnen ontvangen voor een vrijblijvend informatief gesprek of een prive-les. We hebben eigen parkeerplaats bij onze woonboerderij en onder het genot van een hapje en drankje bespreken we alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagde visreis of alle informatie die je wilt weten voor je gaat boeken.


Ons kantoor in Colijnsplaat

Zoals gezegd, waanzinnig, al 15 jaar groeien we en we zien dat we het gewoon heel goed doen, gezien de aantallen vissers die telkens weer via Cordes Travel visreizen boeken, gewoon omdat de kwaliteit goed is, we eerlijk zijn, alles goed regelen en we een goede service bieden. Wij zijn dan ook 365 dagen per jaar, 24u per dag bereikbaar.


Prachtige Noorse Heilbot

Ook merken wat de vissers een eerlijke prijs willen zien en geen “vanaf” prijs en een hele lijst met bijkomende kosten, vissers willen gewoon weten wat een visreis kost. Verder hebben we ook géén interesse in 600 huisjes waarvan er een aantal misschien niet zo goed zijn, een mindere boot of een visgebied wat niet interessant is, of 100 landen, waar je dan zelf nooit, of misschien maar 1x bent geweest. Wij gaan voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit, we boeken liever 10 groepen in 1 of 2 accommodatie dan 10 groepen in 10 verschillende accommodaties. Meer groepen bij eenzelfde accommodatie, dan leer je het huis, de visboten, het visgebied, de accommodatie en de eigenaar beter kennen en “ken” je het product wat je verkoopt. Je ziet ook dat vissers steeds meer zoeken naar kwaliteit, een goed product en het moet gewoon in orde zijn en dat bieden we aan voor ieder budget.


Huisje Dyroy Noord Noorwegen

Men denkt vaak onterecht dat we alleen maar hele dure huisjes verhuren, maar dat is niet waar, oke we verhuren alleen goede huisjes, in leuke visgebieden met goede boten vanaf 50pk, maar ondanks dat hebben we echt wel hele scherp geprijsde huisjes zie hier: http://cordestravel.nl/budget-huisjes-noorwegen/  Zo ga je al voor rond de 550,- pp een week vissen bij Bergen in Noorwegen, incl. overtocht, slaaphut aan boord, huis en 21ft boot of vliegen naar Noord Noorwegen al rond de 1100,- pp incl. vliegtickets, transfer/huurauto, huis en visboot. En geloof me dat zijn echt hele leuke visgebieden waar je de reisverslagen van op de website kunt vinden.


Hele dikke Noorse koolvis

In IJsland verhuren we alleen 10 dagen, voor de prijs van 1 week, in mei moet je denken aan 1335,- pp incl. vliegtickets, transfer, huurauto, visboot, accommodatie en 1x hotelovernachting. Vergeet ook niet dat het bij Cordes Travel 9 volle dagen vissen is en dat voor 1335,- pp in mei en juni 1480,- pp in het hoogseizoen. http://cordestravel.nl/ijsland/prijzen-ijsland/ IJsland het kabeljauw-paradijs van Europa, nergens vang je zoveel meter+ kabeljauwen dan in IJsland.


Visboot in IJsland, geen vaarbewijs

Tja en zo werken we elke dag nog even door tot 31 december 20:00, maken we ons klaar voor 2019. Op 9 februari hebben we de Cordes Traveldag waar we al 960 inschrijvingen voor hebben http://cordestravel.nl/cordes-traveldag/ rond de 60 medewerkers/vrijwilligers staan dan weer klaar om al onze gasten te voorzien van informatie, stekken, technieken, tips en trucs, ook komen er weer 4 visgidsen uit Noorwegen en worden er verschillende lezingen gegeven. Dan eind februari staan we weer 4 dagen bij Robby Fish in Wommelgem, tijdens de Open Deur Dagen. In maart is de Visma maar daar gaan wij niet naar toe, 2018 editei waren we zeer teleurgesteld in deze beurs, aantal standhouders en bezoekers waren dramatisch, dus we slaan een jaar over, eerst eens zien hoe de nieuwe organisatie het allemaal gaat organiseren. Maar we gaan wel een waanzinnige Mega actie doen tijdens die 3 dagen, hou ons nieuwsbrief in de gaten.

Dan natuurlijk ook in 2019 de Festivals, in April gaan we met 16 man naar Panama en in mei en juni naar Nappstraumen en augustus Havoysund, we hebben nog 2 huisjes vrij, dus wees op tijd. http://cordestravel.nl/groepsreis-vissen-ijsland-en-noorwegen-penn-festivals/


Bijna elke dag Noorderlicht gezien

Kortom we zijn lekker druk bezig, zijn trots op ons werk en gezien alle reisverslagen en de blije reacties zijn onze gasten ook tevreden. Je kunt het nooit iedereen naar zijn zin maken, maar in deze maatschappij is dat toch lastig, men is wat meer geprikkeld, wat sneller boos of gefrustreerd en minder snel tevreden, vaak ook al een oordeel klaar voor men het fijne er vanaf weet. Maar dat horen we van iedereen om ons heen, dat zie je op de weg, in de winkel en merk je vaak ook bij jezelf op je werk bv.

Daarom hopen we dat iedereen in 2019 wat aardiger is voor elkaar, wat vriendelijker, niet zo gefrustreerd, minder geprikkeld en heb eens wat meer respect voor die mensen die echt hun best doen voor je, beetje waardering hier en daar kan echt geen kwaad, laat elkaar in waarde en hou je bezig met je eigen persoon of bedrijf en laat ieder zijn eigen ding doen, laat elkaar met rust en gun elkaar eens iets.

En met die woorden sluiten wij 2018 af en wensen we onze gasten, onze partners, alle lezers, alle vissers en vooral het Team van Total Fishing een geweldig, gezond, visrijk en liefdevol 2019.

 

Tot volgend jaar !

Wij staan in 2019 met z’n allen weer klaar voor jullie, Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. 

 

Linda, Raffie en het hele team van Cordes Travel visreizen.

www.cordestravel.nl 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Sterk en stabiel
Willem Moorman -
image description
Start Rebelcell Experience Center
Willem Moorman -