VRF goes North

Persbericht VRF   

VRF goes North 

Zaterdagavond 23 april organiseert de VRF in de Zebrastraat te Gent “VRF goes North”. Een avond met op het programma de filmpremière op het vaste land van “Big Fish Stories - Alaska!“ en twee lezingen van “Bertus Rozemeijer”. Een welgevulde avond. Met gelegenheid om bij te praten met gelijkgezinden over het voorbije seizoen of waar die komende voorjaarstrip naar toe gaat. Schrijf je vandaag nog in!

Big Fish Stories – Alaska!
Sommigen praten er over, anderen doen het. Vier Zweedse vrienden gaan op avontuur naar Alaska, het Yukon Koyukuk-gebied. Dit met het idee om gedurende zes weken met de kano de Yukon rivier af te peddelen. Dit om te achterhalen of het verhaal daadwerkelijk klopt dat Alaska het mekka is voor de snoekvisserij. Maar net zoals zoveel andere dingen in het leven blijken de dingen zelden zoals verwacht.

Stap in en beleef dit buitengewone avontuur. Een complete beleving van wildlife, afgewisseld met ongelooflijke viservaringen en vriendschap zonder een gelijke. Stap mee in de kano!
Om jullie warm te maken hieronder alvast de trailer.

Bertus Rozemeijer aan het woord
IWellicht even legendarisch als de Big S of de Ondex spinner is de naam Bertus Rozemeijer binnen de roofviswereld. Al van zijn 14 jaar vist hij actief met kunstaas. En dat was heel bijzonder in die tijd, want wie gebruikte nou kunstaas? Om nog maar te zwijgen over het pionieren van het terugzetten van gevangen vis.

Bertus zakt van het Hoge Noorden van Nederland af om zijn ervaringen en belevingen op het gebied van het snoek- en snoekbaarsvissen in twee lezingen toe te lichten. En wie Bertus een beetje kent weet dat een lezing meer is dan toveren met woorden. Als gepassioneerd fotograaf kan hij onze hobby en natuurbeleving op wonderlijke wijze in beeld brengen.
Mis deze Tips & Trics niet!


Datum: Zaterdagavond 23 april 2016 van 18:00 uur tot 00:00 uur.
Locatie: Zebrastraat - Zebrastraat 32 bus 001 te Gent.
Inkom: VRF-leden komen gratis. Niet-leden worden lid.
Inschrijven: Vooraf registreren is verplicht (aantal plaatsen is beperkt en vol=vol).
www.vrfdag.be/vrf/filmvoorstelling
Alle info: Hans Wynant - hanswynant@telenet.be

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -