VRF-Fotowedstrijd: ‘Roofvissen door de lens’

Persbericht De Vlaamse Roofvisdag 

VRF-Fotowedstrijd: 'Roofvissen door de lens' 

Voor vele roofvissers staat het meenemen van het fototoestel bovenaan op het lijstje 'niet te vergeten op een visdag'. Iedere roofvisser legt namelijk graag zijn bijzondere vangsten vast om er later op terug te blikken en te delen met anderen.

Bij vele roofvissers is fotografie meegegroeid tot een tweede passie. Het is meer geworden dan enkel het fotograferen van recordvangsten. Het gaat hem steeds meer om het in het beeld brengen van de 'roofvisbeleving'.

In de marge van de VRF dag lanceerde de VRF de fotowedstrijd 'Roofvissen door de lens'. VRF leden konden een foto toesturen die volgens hen de beleving van een roofvismoment mooi in beeld brengt. In het totaal mocht de VRF 22 foto’s ontvangen waaruit één winnaar wordt gekozen.

Het bepalen van de winnaar gebeurt door het toekennen van punten door twee groepen. Tot en met 28 februari kan het brede publiek online zijn stem uitbrengen op de VRF website. Na 28 februari doet het VRF bestuur, VRF-dag standhouders & betrokken gastsprekers ook een stemming op de beste 10 foto’s die verkozen zijn door het publiek.

Op basis van beide stemrondes wordt dan de winnaar aangeduid. De winnaar mag op de VRF dag een mooie prijs in ontvangst nemen.

Breng alvast jouw stem uit via deze link.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -