Volop ‘zoute’ inbreng op Fair for Lure & Fly

Volop ‘zoute’ inbreng op Fair for Lure & Fly

Dat de Fair for Lure & Fly 2010 een exclusieve zoetwateraangelegenheid zou zijn, wordt onmiddellijk gelogenstraft wanneer je het aanbod bekijkt aan kunstaas, vliegen en streamers, maar ook aan boten en motoren.

Veel standhouders onder de botenaanbieders zijn er namelijk van overtuigd dat ook hun zeevisboten op het zoete water van de Fair perfect gedemonstreerd kunnen worden. Wie immers geïnteresseerd is in een bepaalde boot, wil kunnen varen en niets anders.

Die mening zijn ook Seb Mateijsen van Mateijsen  Watersport, Jeroen Vonk van Vonk Watersport uit Maurik en R&R Aquasport uit Nijverdal toegedaan, enkele van de leveranciers van visboten die in het weekend van 4 en 5 september a.s. hun vaartuigen op (en rond) het Eiland van Maurik zullen tonen.

Mateijsen komt met een Raider 18 Cuddy voorzien van een nieuwe 135 pk (beest van een) motor van Honda naar de Fair, terwijl Vonk een zeewaardig Jeanneau en R&R Aquasport de nieuwe Atlantic Adventure meeneemt.


De Raider 18 Cuddy voorzien van een nieuwe 135 pk.

Wie dat wil kan met de Raider van Mateijsen een proefvaart maken in de zoete wateren rond het festivalterrein en de rivier de Lek en daar zowel de boot als de motor aan de tand voelen. De Raider, vorig jaar uitvoerig getest in het magazine Zeehengelsport, heeft als zeevisboot veel kwaliteit te bieden voor een beslist betaalbare prijs. Zij meet 5,49 lengte bij 2,13 breedte en weegt 631 kg.

De goede vaareigenschappen, ook dankzij de diepe kuip, de prijs en de beschikbare visruimte aan dek, maken deze Raider 18 Cuddy tot een van de meest begeerde en verkochte kleine zeevisbootjes van het moment, die bovendien standaard zeer compleet is uitgerust.

Kijk op de site
www.mateijsenwatersport.nl voor alle eigenschappen van de Raider boot, die ook in ‘16’ uitgave beschikbaar is in de lengte 4,87 meter.

Voor alle up to date informatie over het evenement op het Eiland van Maurik kunt u terecht op www.hengelsporthuis.com