Volop baars en karper in Studio Vis TV aflevering 1

Persbericht Sportvisserij Nederland
 

Volop baars en karper in Studio Vis TV aflevering 1 

Komende zondag 21 december zijn karperspecialist Raymond Hakkert en baarsvisser Pieter-Bas Broeckx te gast in aflevering 1 van een hagelnieuwe serie Studio Vis TV. Net als vorig seizoen vormt Het Plashuis bij de Nieuwkoopse Plassen het studiodecor – met dat verschil dat we van krap een half uur naar een vol uur zendtijd gaan. Voor dé sportvis-talkshow van Nederland stem je komende zondag om 9.00 uur dus af op RTL 7. 

Studio Vis TV kent dit seizoen dus langere afleveringen, en gaat bovendien naar tien in plaats van acht uitzendingen. Meer zendtijd dus voor spraakmakende topvissers in de studio. Daarom schuiven in deze nieuwe serie elke week niet een, maar twee studiogasten aan bij presentator Marco Kraal.

In de eerste aflevering zijn dat karpervisser Raymond Hakkert en baarsvisser Pieter-Bas Broeckx. Raymond Hakkert staat vooral bekend om zijn struinende karpervisserij, en kan als geen ander vertellen hoe je bijvoorbeeld het oppervlaktevissen met honden- en kattenbrokken precies aanpakt.



Pieter-Bas Broeckx is vooral fanatiek vliegvisser, maar heeft zich ook de techniek van het gericht vissen op (hele) grote baars eigen gemaakt. Naast de specialismes van beide heren, is er uiteraard ook nog genoeg andere gespreksstof die de revue passeert – van actualiteiten op sportvisgebied, tot de spannendste visverhalen.

Na elke uitzending wordt er aan tafel bovendien nog een half uur lang doorgekletst, en dat is direct na de uitzending te volgen op www.vistv.nl.


Visgek Robert de Wilt – vorig seizoen nog de vaste sidekick aan de studiotafel – gaat in deze nieuwe serie het land in als de razende reporter. Gewapend met microfoon en op de voet gevolgd door een camerateam, bezoekt hij elke uitzending leuke sportvisevenementen en -projecten om op locatie de betrokkenen te interviewen.

Op deze manier geeft hij een informatief kijkje in de wereld van het sportvissen. In aflevering 1 bezoekt hij de karperuitzettingen van het SpiegelKarperProject Benedenrivieren. Een omvangrijk project waarbij Sportvisserij Zuidwest Nederland en De Karper Sportvisserij Nederland (De KSN) samen met honderden vrijwilligers een geweldige impuls geven aan het karperbestand van deze uitgestrekte rivierdelta.


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -