Vliegvisbeurs aan de Möhnesee

Vliegvisbeurs aan de Möhnesee

Tekst en fotografie: Rudy van Duijnhoven

Voor degenen die de carnaval willen ontvluchten organiseert Flyfishing Europe op 5 en 6 maart 2011 een grote voorjaars-vliegvisbeurs in en rond de winkel aan de Möhnesee. Ook diverse Nederlanders verlenen hieraan hun medewerking: Theo Bakelaar, Harry Schoel, John Peters, Gerrit van Ee en Rudy van Duijnhoven verzorgen vliegbinddemonstraties op de beurs.

Andere vliegbinders die hier hun opwachting maken zijn Uwe Kaptein, Jörg Steinmann, Wolfgang Wache en Sacha Pütz. Andre Scholz en Michael Mauri nemen de werpdemonstraties met een- en tweehandige vliegenhengels voor hun rekening, Daniel Göz en Rudy van Duijnhoven verzorgen dagelijks lezingen. Verder zijn ook Kirsten Mustad van de Amerikaanse producent van vliegenreels Nautilus en Jarle L. Kristiansen (van de groothandel die Simms, 3M, Waterworks en Scott verdeelt in Europa) en Tom R. Bekkeli (Simms) op de beurs aanwezig.

Tijdens de voorjaarsshow worden de nieuwe producten voor dit jaar voorgesteld en uiteraard zal ook de inwendige mens goed verzorgd worden. De winkel is op beide dagen van 9.00 tot 18.00 uur geopend, op zondag begint de verkoop van producten pas om 11.00 uur.

Je vindt Flyfishing Europe aan de Linkstrasse 27, 59519 Möhnesee – Delecke, Duitsland; dit is op circa twee uur rijden van Nijmegen.
Website:
www.flyfishingeurope.de