Vliegbinden met Frank de Roeck

Persbericht Fauna Hengelsport 

Vliegbinden met Frank de Roeck 

Zaterdag 16 januari komt Frank de Roeck enkele van zijn vliegen voorbinden, hij zal vliegen binden die geschikt zijn voor rivieren en meren.

Frank bindt bijna al zijn droge vliegen met CDC veren vanwege het drijfvermogen en de structuur van de vlieg. Daarnaast heeft Frank veel vliegvis ervaring in het buitenland zoals Nieuw-Zeeland, Schotland en Amerika.

Iedereen is welkom om met Frank mee te komen binden en deelname is gratis.

Musaga Hanibal Jighead
De Musaga Hanibal Jigheads zijn voorzien van een veer die in de shad gedraaid kan worden, hierdoor blijft de shad altijd stevig op de loodkop zitten, zonder dat er gelijmd hoeft te worden.

De mooie, ronde vorm van de loodkop zorgt voor veel stabiliteit tijdens het werpen, daarnaast zijn de Musaga Hanibal Jigheads voorzien van vlijmscherpe haken van het Japanse merk Sasame. Verkrijgbaar in verschillende haakmaten en gewichten.

Tremarella Fightstick Set
De TFT Tremarella Fightstick Set is speciaal gemaakt voor het actief vissen op forel. Dankzij de vorm is deze dobber uiterst gevoelig, waardoor de forel nauwelijks weerstand voelt bij een aanbeet.

De TFT Tremarella Fightstick Set bestaat uit een ganzenveer dobber, een tremarella loodje, een 3-tons wartel en 8 stoppers.

Blue Fox Super Bou Spinnerbait
De Blue Fox Super Bou Spinnerbait is voorzien van twee grote Colorado spinnerbladen, die onder water voor extra veel flitsen en vibraties zorgen.

Daarnaast is deze spinnerbait voorzien van felgekleurde loodkop met realistische 3D ogen, een schitterende staart en twee vlijmscherpe VMC haken. De Blue Fox Super Bou Spinnerbait is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Over Fauna Hengelsport

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -