VisTv op herhaling


VisTv op herhaling

Komende zondag 1 juli kun je, voor het geval je de derde aflevering van Vis TV De Missie afgelopen februari hebt gemist, alsnog kijken. In deze derde aflevering krijgen Ed en Marco namelijk de opdracht om een brasem van minstens twee kilo of anders toch minimaal 50 centimeter lang te vangen.
 
Niet onmogelijk als je het juiste water voor dergelijke vloermatten weet te vinden. Maar ja, met een camera in de buurt gedragen vissen zich dikwijls net even anders dan anders. Na hier en daar ‘een visje te hebben uitgeworpen’ krijgen beiden het advies naar een van de randmeren te gaan, of voor het IJsselmeer te kiezen.
 
Het wordt het laatste water, om precies te zijn naast de Flevocentrale bij Lelystad. Ed vist met een medium feederhengel en Marco voor de afwisseling eens met de vaste stok. Het weer is bijzonder mooi en een eindje uit de kant draaien enkele kolossale windes. De opdracht is echter om grote brasems te vangen. En, dat zijn toch echt heel andere vissen.


 
Vis Tv De Missie is nog tot en met 2 september steeds op zondagmorgen van 10.00 tot 10.30 op RTL-7 te zien. Tijden van uitzenden kunnen echter om welke reden dan ook veranderen. Dus, kijk altijd even van te voren in de programmagids, krant, teletekst of natuurlijk op de internetsite
www.sportvisserijnederland.nl Veel kijkplezier!

 



ANDEREN LAZEN OOK

image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -