VissenVangen.nl; officieel dealer van BIC fishing range boten en kajaks

klik om naar de website te gaanVissenVangen.nl; officieel dealer van de gehele BIC fishing range boten en kajaks

Alle BIC visboten én viskajaks in Noord-Holland nu te bewonderen bij VissenVangen.nl.

Sinds dit jaar is VissenVangen.nl uit het Noord-Hollandse Blokker (vlakbij Hoorn) officieel dealer van de BIC visboten en -kajaks. De meeste fanatieke sportvissers kennen VissenVangen.nl wel via internet of van de hengelsportbeurzen waar ze met onderscheidende hengelsportartikelen aan de weg timmeren.

Eigenaar Maurits Hakhoff is in de hengelsportwereld inmiddels ook geen onbekende. Voordat hij VissenVangen.nl oprichtte heeft hij jarenlang ervaring opgedaan bij diverse toonaangevende hengelsportgroothandels en -importeurs; hij weet dus hengel- en watersportartikelen op kwaliteit te beoordelen.


Voor iedere vorm van visserij heeft BIC een sublieme boot in het programma

Daarnaast is hij is al meer dan 25 jaar een fanatieke sportvisser en heeft hij in binnen- en buitenland al behoorlijk wat mooie vissen op de kant weten te krijgen. De afgelopen jaren heeft hij z’n visserij uitgebreid met het boot- en kajakvissen op zowel het zoete als het zoute water.

Samen met de andere fanatieke sportvissers van VissenVangen.nl, heeft hij in die periode diverse merken boten en kajaks uitgebreid in de praktijk kunnen testen. Uiteindelijk hebben de mannen van VissenVangen.nl unaniem gekozen voor de BIC boten en kajaks. Maurits vertelt: “Voor iedere vorm van visserij heeft BIC een sublieme boot in het programma: voor de karpervisserij levert BIC al jaren de groene Sportyak.”


De Sportyak is in de praktijk echt onverwoestbaar! 

“Dit bootje weegt slechts 19 kilo en is door 1 persoon uit het water te tillen. Door z’n compacte afmetingen past hij gewoon achterin een bestelbus of aanhangwagentje. Dit bootje gebruiken wij om onze lijnen uit te varen of om voerplekken aan te leggen. De Sportyak is in de praktijk echt onverwoestbaar!”

“Daarnaast zijn wij heel enthousiast geworden over de BIC 245. Deze visboot weegt slechts 39 kilo en is voorzien van twee degelijke transportwielen. Je kunt al je visspullen dus gewoon in de boot leggen en het geheel zo naar het water rollen! Kijk, daar is dus goed over nagedacht.”


De BIC kajaks hebben ons op het grote water ook aangenaam verrast.

“Dit zijn dus producten waar je als sportvisser echt wat aan hebt. De BIC kajaks hebben ons op het grote water ook aangenaam verrast. Ze zijn echt enorm stabiel, zelfs wanneer je stil ligt en aan het werpen of drillen bent, blijven ze rotsvast op hun plek liggen. En dat terwijl ze nauwelijks diepgang hebben en evengoed heel snel en wendbaar zijn! Echt een verademing in vergelijking met veel andere viskajaks en -kano’s.” Maurits vertelt verder: “Voor ons zijn deze praktijktests altijd heel belangrijk.”


“Voor VissenVangen.nl kiezen wij altijd producten die zich onderscheiden en die ook echt iets toevoegen aan de hengelsportbeleving. Vandaar dat wij vanaf nu ook de officiële hengelsportdealer van deze visboten en -kajaks zijn geworden. Wij beschikken over een eigen showroom waarin de mensen (op afspraak) alle BIC boten en kajaks kunnen komen bekijken. Wij doen dit bewust op afspraak zodat we ook echt de tijd kunnen nemen om de mensen voor te lichten over de eigenschappen en voordelen van deze BIC boten.”

Mocht u dus geïnteresseerd zijn in een BIC Sportyak, BIC 245, Bilbao, Trinidad, Kalao of Yakka Explorer, bezoek dan de site:
www.vissenvangen.nl of stuur een mailtje naar info@vissenvangen.nl.

Natuurlijk kunt u ook gewoon even bellen met Maurits; 06-51544138. Hij neemt u graag mee in de hengelsportwereld van BIC Fishing. BIC Fishing en VissenVangen.nl: “We make the World catch BIC Fish!”