Vissen zonder gedoe Vanclaes maakt een snelle tewaterlating mogelijk

Persbericht Vancleas

Vissen zonder gedoe Vanclaes maakt een snelle tewaterlating mogelijk

Als visser heb je slechts één doel, zo snel mogelijk het water op. Zonder gedoe, zonder natte voeten en zonder extra hulp. Tot nu toe was dit slechts een stille wens, maar dankzij Vanclaes eindelijk mogelijk! In je eentje traileren? Geen probleem!

De Vanclaes boottrailer is het ideale maatje op voor dag en dauw mee op stap te gaan. Dankzij het unieke visbootlaadsysteem loopt de boot als vanzelf van de rollen en is er geen noodzaak meer om te sjorren en te sjouwen om de boot in beweging te krijgen. Dankzij het unieke, EasyXS loopbordes is de boot ook nog eens altijd goed bereikbaar.Geen natte voeten, geen halsbrekende toeren om de lierband vast te zetten of los te maken, maar een stabiel loopbordes om gemakkelijk en veilig overal bij te komen. Wel zo handig! Geïntegreerde waterdichte ledverlichting De dagen dat men in het donker een al dan niet vastzittende lichtbalk moest verwijderen, zijn verleden tijd.

Om een snelle tewaterlating mogelijk te maken, is de Vanclaes boottrailer standaard uitgerust met speciale, geïntegreerde waterdichte ledverlichting. Bij aankomst kan de trailer direct achteruit het water ingereden worden, waarmee kostbare tijd wordt bespaard. Tijd die beter aan het vissen besteed kan worden. En dankzij de ingebouwde ledverlichting hoeft er bij terugkomst van een nachtelijke vistocht ook niet meer gegokt te worden of de boot wel recht voor de trailer ligt. Vanclaes neemt ontzorgen serieus!


Vanclaes maakt een snelle tewaterlating mogelijk


Bescherming voor uw boot De boottrailer van Vanclaes is de ideale visboottrailer. Operationeel Manager Ernst Jan Nieuwland vertelt: 'De Vanclaes boottrailer is speciaal geschikt voor aluminium boten. De popnagels waarmee de boten zijn vastgenageld, zijn bij het traileren normaliter de achilleshiel.

Dankzij de grote hoeveelheid steunpunten staan de popnagels bij een Vanclaes echter onder veel minder druk. Daarnaast zorgen de speciale rollen ervoor dat er geen strepen of krassen op uw kostbare bezit worden achtergelaten. Vanclaes zorgt voor uw boot!”.Betaalbaar De boottrailer is gemaakt om het vervoer van een visboot over korte en lange afstanden, en met name het op- en afladen van de boot, zo makkelijk mogelijk te maken. Maar het gebruiksgemak gaat niet ten koste van de prijs en het design.

De geavanceerde boottrailer is qua prijs vergelijkbaar met gangbare boottrailers. Nieuwland: 'Het gaat uiteindelijk niet om de trailer, maar om het vissen. Deze boottrailer biedt precies wat de visser nodig heeft. Veilig, comfortabel vervoer en een snel gebruik'. Kiezen voor de juiste boottrailer was nog nooit zo eenvoudig!

Voor meer informatie kijk op: www.vanclaes.com
 

ANDEREN LAZEN OOK