Vissen op steur in Canada met Cordes Travel

Persbericht Cordes Travel

Vissen op steur in Canada met Cordes Travel 

Nieuw in het programma van Cordes Travel, vissen op steur in Canada en wel op de beste rivier van de wereld voor de steur de Fraser River en Harrison River in British Columbia in Canada.

We werken hier als exclusief agent voor de Benelux met het allerbeste bedrijf in deze omgeving en heeft het exclusieve recht om hier te mogen vissen op die geweldige witte steur.

Dit bedrijf bestaat al 28 jaar en werkt met de beste materialen, visgidsen en boten, alles is top hier en het is dan ook niet de vraag “of” je een steur gaat vangen, maar hoeveel en hoe lang! Want vergis je niet er zwemmen daar steuren die richting de 400 kilo en wel drie meter lang zijn, echte monsters!

De steur staat wereldwijd bekend als de sterkste en meest spectaculaire zoetwatervis ter wereld, dus een gevecht met deze vis zul je niet snel meer vergeten! Hoe te vissen, wat mee te nemen, welke techniek, welk aas enz enz daar hoef je je geen zorgen over te maken, deze visreis is helemaal compleet.

Je krijgt een visboot waar je met drie en als het moet vier personen op kunt, de boot wordt gevaren door een zéér ervaren visgids, dus je bent met vier of vijf man aan boord, je eigen groepje uiteraard, ben je maar met z’n tweeën dan ga je met drie man vissen, jullie + visgids/kapitein. Voordeel is dat je met aas gaat vissen, bodemvisserij, dus je hoeft niet te werpen en daarom kun je met maximaal vier man op de boot.

Aan boord zijn alle hengels, montages, haken en materialen aan boord die je nodig hebt om die steur van je dromen te vangen wie weet wel eentje die over de twee meter gaat, want die kans is erg groot. Alle vissen wordt getagd en altijd weer los gelaten om weer verder te zwemmen, C & R dus (Catch and Release).

Wil je nu, terwijl je er toch bent ook op de zalm vissen, ook dat kan, ook hier zijn materialen aanwezig, een dag voordien even aangeven en de visgids zorgt dat alles aan boord is. Deze omgeving staat bekend om de verschillende soorten zalm en forel, dus ook de vliegvisser kan zich hier prima vermaken.

Het mooie van het vissen op deze Fraser River is dat er geen golven zijn, dus de kans dat je hier zeeziek wordt is erg klein, dus je kunt Big Game vissen, want zo wordt het vaak genoemd in een gebied waar je niet zeeziek wordt, wat wil je nog meer? Dit gebied staat ook bekend om de vele films en artikelen die al over deze visserij in dit gebied zijn gemaakt, honderden reportage zijn er al gemaakt.

Een topvisgebied met topboten en een goede visserij, tja dan is de keus snel gemaakt toch? Wil je de laatste berichten lezen, kijk dan even bij onze >> vangstberichten buitenland << (www.zeevisland.com)

Onze visgids Erik, bekend vd accommodatie Nappstraumen, A Rorbuer en Soroya in Noorwegen was nét in in Canada, van 2 tot en met 9 februari. Erik en zijn vismaten op zijn boot hebben na 3 dagen vissen al 18 steuren gevangen, waarvan zeven over de meter en de langste 240 centimeter en 239 centimeter, kortom Januari/februari is een goede tijd en volgens mij geen slechte vangst in drie dagen vissen. In de winter zijn de steuren vaak groter, maar vang je er iets minder.

Als je naar onze accommodatie wil in Canada dan vlieg je van Amsterdam, Brussel of Dusseldorf naar Vancouver. Daar kun je kiezen voor een transfer of huurauto. Huurauto heb je niet nodig want je verblijft in een hotel en de visgids komt je elke dag ophalen, dus een auto is niet echt nodig.

De vlucht van Amsterdam naar Vancouver, via bijvoorbeeld IJsland of een andere luchthaven (je moet minstens 1x overstappen) duurt ongeveer 11-12u incl. de overstap en je gaat terug in de tijd. We kiezen vaak voor het Harrison Hot Springs hotel of een ander hotel, afhankelijk waar de vis zich op dat moment bevindt.

Cordes Travel heeft dus met deze nieuwe bestemming dus wederom iets moois in het programma en daar zijn we best trots op. Wil je dus eens naar Canada, vraag ons voor een geheel vrijblijvende prijsopgaaf of kijken even op de website, daar vindt je nog meer informatie en uiteraard ook de prijzen.

Cordes Travel staat inmiddels aan de top in de visreis wereld, dit jaar bestaan we 12 jaar. Elk jaar gaan er een paar duizend sportvissers via Cordes Travel op visreis en dat is niet voor niets natuurlijk. Lees maar eens door de reisverslagen op onze website en bekijk alle vangstberichten uit het buitenland.

Zaterdag 13 februari is er weer de grote Cordes Traveldag een uniek evenement voor die sportvissers die bij ons geboekt hebben, speciaal voor deze dag komen er vijf professionele beroeps-visgidsen, waaronder ook Erik, hij zal een lezing geven over Noorwegen. Eind februari staan we weer bij Robby Fish tijdens de 4 open Deur Dagen en begin maart is er weer de Visma waar we uiteraard ook aanwezig zijn.

Wil je op visreis naar Noorwegen, IJsland, Denemarken, Zweden, Ierland, Canada, Florida Keys, Panama, Costa Rica, Malediven, Maleisië of de Laccadiven, kijk dan eens op de website, daar staan alle prijzen eerlijk en open vermeld! Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen, je hebt binnen 12u gegarandeerd antwoord en we zijn 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt uiteraard ook op afspraak langskomen voor informatie of zelfs een gratis prive-les op ons kantoor in Deurne (Eindhoven).

Cordes Travel, expert in visreizen !
Linda en Raffie Cordes

www.cordestravel.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -