image description

Vissen op haai

Ben jij tussen de 10 en 18 jaar oud, woon je in federatiegebied Zuidwest (check op de achterkant van je VISpas) en wil je een dag mee op de boot op zoek naar haai?

Dan is deze gratis activiteit wat voor jou! Sportvisserij Zuidwest Nederland organiseert 3 begeleide visdagen waarop we je meenemen in de wereld van de haai.

Data

Op 13 en 20 augustus en op 3 september zullen we vanaf Neeltje Jans uitvaren voor een spannende dag op zee. Wij zorgen dat er een zwemvest en een hengel voor je klaarliggen. Op de boot zullen begeleiders aanwezig zijn die handige tips hebben en goed kunnen uitleggen hoe het haaivissen werkt. Wie weet vang je er wel een!

Aanmelden

Er is maar beperkt plaats op de boten, dus meld je snel aan voor één van de visdagen! Stuur een mail naar jeugd@sportvisserijzwn.nl met je voornaam, achternaam, adres en woonplaats, je leeftijd en op welke dag je mee wilt. Wij zullen laten weten of de aanmelding is gelukt!
 
Meer informatie over de verzamel locatie en begin- en eindtijden volgt nog. 

Corona

Bij de organisatie van deze visdagen volgen wij de op dat moment geldende coronamaatregelen. Als dat betekent dat er voor de activiteit iets verandert, dan zullen we dat zo snel mogelijk communiceren.

ANDEREN LAZEN OOK