Vissen in Zuid-Holland op TV Ridderkerk

Persbericht Sportvisserijbelangen.nl

Vissen in Zuid-Holland op TV Ridderkerk

Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft tien uitzendingen voor Vissen in Zuid-Holland opgenomen. In deze tien afleveringen komen verschillende visserijen en het werk van Sportvisserij Zuidwest Nederland aan bod. Van zeevissen vanaf het havenhoofd in Scheveningen tot snoeken bij Kinderdijk en van wedstrijdvissen op het Kanaal door Voorne tot het belagen van forel op het Oostvoornse Meer. Presentator is Ard Verheijen die elke aflevering met een expert gaat vissen.

De eerste uitzending waarin het stadje Brielle wordt aangedaan, wordt bij TV Ridderkerk uitgezonden vanaf donderdag 13 oktober en vrijdag 14 oktober, telkens op het hele uur tussen 18.00 en 22.00 uur. Vanaf donderdag 20 oktober volgt dan de aflevering waarin gevist wordt op het Grevelingenmeer. De tien afleveringen worden achter elkaar wekelijks uitgezonden op TV Ridderkerk. Voor het laatste nieuws over Sportvisserij Zuidwest Nederland kan gekeken worden op www.sportvisserijbelangen.nl. De verschillende afleveringen worden ook verzameld op een DVD uitgebracht.

Sportvisserij Zuidwest Nederland is de hengelsportorganisatie voor Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Via bijna 260 verenigingen zijn 137.000 sportvissers aangesloten bij Sportvisserij Zuidwest Nederland. Meer informatie over de films en programmering van TV Ridderkerk is terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.