image description

Visreis.nl viert het 10 jarig jubileum met 10 nieuwe locaties en een gratis visreis!

Perbericht Visreis.nl

Visreis.nl viert het 10 jarig jubileum met 10 nieuwe locaties en een gratis visreis!

De tijd vliegt en ondertussen is Visreis.nl alweer 10 jaar bezig. Precies tien jaar geleden begonnen we, gedreven door onze passie voor het vissen en de wil om onze eigen visreizen te organiseren, met een tiental locaties op onze eerste website.

Op het moment van schrijven staat de teller inmiddels al op maar liefst 75 locaties wereldwijd en daarmee hebben we het grootste portfolio van de Benelux. Ons klantenaantal groeit ieder jaar verder en we zijn uitgegroeid tot een van de toonaangevende visreisbureaus. We zijn dan ook trots op wat we tot nog toe hebben bereikt.Om dit bijzondere jubileum te vieren, hebben we een leuke actie bedacht. Ten eerste introduceren we 10 nieuwe locaties voor het roofvissen. Dit zijn 10 toplocaties die ons portfolio van roofvislocaties aanzienlijk versterken. Negen van deze locaties liggen in Zweden en de tiende in Spanje.

De locaties in Zweden zijn verspreid en liggen van oost tot west en van Zuid-Zweden tot Lapland. Het zijn stuk voor stuk goede en mooie locaties om te vissen en ze hebben allemaal hun eigen kenmerken die de visserij hier uniek maken.Als tweede onderdeel van ons jubileum stellen we een visser in de gelegenheid om samen met ons een nieuwe locatie in Zuid-Zweden uit te testen. Voor deze 'pilottrip' gaan we naar de scherentuinen aldaar, te weten Dragso. Daar hebben we voor vier personen een woning gereserveerd in combinatie met twee visboten.

Op de eerste dag hebben we ook een lokale gids die ons wegwijs maakt in de omgeving en de visserij ter plaatse. Dragso is een toplocatie waar alles voor de sportvisser is ingericht. Perfecte boten, verschillende typen woningen, goede begeleiding en dat op slechts 12 uurtjes rijden. Kijk hier voor meer informatie.Het 'pilotteam' bestaat uit Lars en Joris Nieuwenhoff van Visreis.nl en Tim Puts. Tim is een bekende en gepassioneerde visser. Hij schrijft voor onder meer Dé Roofvis en is mede-oprichter van ‘De Vistechnische Dienst’ op Facebook. Gezamenlijk gaan we deze nieuwe locatie een bezoek brengen en drie testdagen lang in beeld brengen.Heb jij zin om als vierde persoon aan te sluiten bij dit illustere visgezelschap en gratis met deze visreis mee te gaan? Stuur ons dan jouw motivatie waarom jij mee zou moeten per post of e-mail. Dat kan in iedere denkbare vorm die je wilt en ludieke inzendingen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Een poster, gedicht, filmpje, brief, collage, e-mail -  je kan het zo gek niet verzinnen.

We vertrekken op donderdag 13 oktober met de auto en we vissen van vrijdag tot en met zondag. Op maandag 17 oktober rijden we vervolgens weer huiswaarts. De reis is volledig gratis en het enige dat je mee dient te nemen, zijn je hengelspullen en kleding. De rest wordt volledig verzorgd! In ruil daarvoor vragen we je om drie korte artikelen te schrijven over deze pilottrip die vervolgens op Total Fishing worden geplaatst.

Stuur je inzending naar info@visreis.nl of naar Visreis.nl, ’s Gravensloot 39, 3471 BP Kamerik. Vermeld je naam, post en e-mailadres, leeftijd en telefoonnummer waar we je kunnen bereiken.

Voorwaarden voor deelname zijn:
-    Minimale leeftijd 18 jaar.
-    Je dient vrij te kunnen nemen van donderdag 13 tot en met maandag 17 oktober 2016.
-    Je inzending moet voor 21 september bij ons binnen zijn.
-    De winnaar krijgt op 23 september persoonlijk van ons bericht.
-    Over de uitslag valt niet te corresponderen.
-    Je dient drie artikelen van elk 1 A4 of 600 woorden over deze pilottrip te schrijven binnen twee weken na terugkomst.

Heb jij ambities om deze visreis te winnen en daar verslag van te doen? Klim dan in de spreekwoordelijke (digitale) pen en meld ons waarom jij zo graag mee wilt op deze pilottrip.

We verheugen ons nu al op de komende 10 jaar waarin we zeker niet stil gaan zitten en voortdurend bezig blijven om nieuwe en spannende vislocaties voor de vissers in de Benelux te ontwikkelen en het niveau te blijven verbeteren.

Voor de liefhebbers: hier staan de 10 nieuwe locaties allemaal netjes op een rij:

Zweden:

Spanje:
•    Extremadura, Black bass, snoek, barbeel, baars en snoekbaars

Of bekijk ze op ons Google Maps overzicht voor de locaties.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op Zeebaars 318
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 317
Willem Moorman -