Visreis.nl presenteert Nederlandstalige visboot in Kaap Verdie

Persbericht Visreis.nl

Visreis.nl presenteert Nederlandstalige visboot in Kaap Verdie  

Visreis.nl is exclusief agent geworden voor de Nederlandse markt voor de enige Nederlandstalige charter in Kaap Verdie. Randy en Marin maakten al deel uit van het portfolio met de Cal Rei 1 vanuit Gran Canaria. Maar nu de Cal Rei 2 is gestationeerd in Mindelo op Sao Vicente is dit een mooie uitbreiding van het portfolio.
 
Een belangrijke reden om met Randy en Marin hier in zee te gaan is de gedrevenheid van deze mannen. Waar veel reguliere kapiteins veelal om 9:00 uur beginnen en om 16:00 uur terug zijn in de haven gaan deze mannen net dat stapje verder.

Een uurtje of soms nog meer eerder vertrekken en een uurtje later terug in de haven levert hen structureel meer vis op. In 2014 waren ze dan ook niet voor niets de meest productieve charter met 100 blauwe marlijnen in iets meer dan twee maanden tijd.

Soms kiest men er voor om op een ander eiland te overnachten als de visserij in een bepaald gebied goed is. Want waarom weer helemaal terugvaren als je er ook kunt blijven? Kost wat meer moeite maar levert meer vis op!

En dat alles vanaf die schitterende visboot de Cal Rei 2. Deze machtige visboot is in optimale conditie en beschikt over twee Cummins motoren van elk 450 PK. De boot is met 43 voet erg ruim en beschikt daarnaast over de beste materialen van Shimano en Biscayne.

De gerichte visserij op marlijn vindt plaats vanaf april tm medio juni en er zijn voor 2016 nog een paar vrije periodes: 10 tot 21 april, 27 tot 29 april en 14 tot 17 mei 2016! Dus wil jij dit jaar nog een marlijn vangen? Wees er dan snel bij.

In de maand oktober wordt hier ook nog gericht gejigd op grote tonijnen, amberjacks, groupers etc. Dit is een waanzinnig spectaculaire visserij die fysiek inspannend is en die het uiterste van jou en het materiaal vraagt.

Aan het laatste gaat het niet liggen. Er zijn standaard Grauvell hengels van 80 lbs klasse met Shimano Stella 20000 en 18000 molens met een dyneema lijn van 40 kilo breekkracht aanwezig en inbegrepen in de prijs. De jigs in de klasse 200 tm 400 gram zijn zelf te verzorgen.

Het jiggen in de maand oktober wordt geboekt al naar gelang binnenkomst van de boeking, beginnend bij week 1 en de volgende komt in 2 en zo verder om de maand netjes vol te kunnen boeken.

Heb je interesse en wil je meer weten? Kijk dan snel op onze website of neem contact met ons op.
 
Visreis.nl
Joris Nieuwenhoff
’s Gravensloot 39
3471 BP Kamerik
Tel : 0628 – 308 345
Mail: info@visreis.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -