Visreis.nl presenteert Maio op Kaapverdie

Visreis.nl 

Visreis.nl presenteert Maio op Kaapverdie 

Visreis.nl breidt haar portfolio verder uit met een nieuwe toplocatie! Maio op de Kaapverdische eilanden. Dit is de perfecte locatie voor de avontuurlijke visser: grote vissen, veel soorten, veel typen visserij, Nederlandse vis(gek)gids en een gunstige prijs.

Hier wordt je op je wenken bedient met popperen, jiggen, kantvissen, trollen, chummen, trollen, driften, bodemvissen en natuurlijk aas visserij. Het behoort hier allemaal tot de mogelijkheden. Dus hoe gevarieerd wil je het hebben?

De vissen die je hier kunt vangen zijn bijna eindeloos. Horse eye jack, wahoo, dorado, marlijn, zeilvis, amberjack, geelvintonijn, groupers, snappers, verschillende haaiensoorten als mako, tijger, Nurse, hamer en Lemon haaien en daarnaast roggen, Bonefish en Blue Runners.

Daarbij worden er ook grote exemplaren gevangen waarbij haaien tot 4,5 meter en ruim 600 kilo en roggen van twee meter doorsnede en 200 kilo hier al gevangen zijn. Kortom, je gaat tijd te kort komen!

Michael is Nederlander en werkt al meer dan 5 jaar als visgids op dit eiland en kent de stekken op zijn duimpje. Hij is zelf fanatiek visser en zal er alles aan doen om jou die grote vis te laten vangen!

Je verblijft in een comfortabele 4 of 6 persoons villa met tweepersoons slaapkamers, volledig ingerichte keuken, woonkamer en een gedeeld zwembad vlakbij zodat je in de avonduren nog lekker kunt relaxen, als je niet aan het vissen bent natuurlijk.

Er zijn verschillende boten maar de twee meest gebruikte zijn een Faeton 780 met een yanmar inboord diesel en een Faeton 680 met een yamaha outboard f100.

De boten zijn uitgerust met de nodige veiligheidsvoorzieningen als ook gps en visfinders van de laatste generatie Lowrance. Tevens hebben ze beiden een gevechtsstoel aan boord.

Voor alle visserij geldt dat het materiaal aanwezig is. Dus zowel voor het trollen, jiggen, kustvisserij etc. Alles is er en het is van top kwaliteit van bekende merken als Shimano en Penn.

Daarbij zijn er zelf ontworpen hengels beschikbaar om zwaar aas mee te kunnen werpen maar ook kortere exemplaren als er vanaf het strand gevist wordt. Iedere stek is hier anders en vraagt om ander materiaal en Michael is je graag van dienst.

De reis hierheen vindt veelal plaats met TACV of TAP en is met een stopover op het eiland Santiago. De volgende dag vlieg je dan door naar Maio. Aangezien deze visreis volledig wordt samengesteld naar jou wensen zijn richtprijzen lastig.

Maar uitgaande van 3 dagen / nachten kantvissen en 3 dagen bootvissen, inclusief diners, begeleiding door de gids, brandstof voor de boten en eerste nacht in Praia in een tweepersoonskamer met ontbijt ligt de richtprijs op € 1.000,- per persoon bij een groep van 4 vissers.

Let op! Dit is een richtprijs en deze is afhankelijk van beschikbaarheid van boten en vliegtickets, bootkeuze en periode van boeking tot aan de daadwerkelijke reis. De kosten voor de vliegtickets liggen rond de 600 a 700 euro per persoon afhankelijk van de periode en datum van boeking tot vlucht.

Kortom Maio biedt afwisselende en spectaculaire visserij en we zijn blij dat Michael heeft besloten om met Visreis.nl het partnerschap aan te gaan.

Kijk voor meer informatie op deze webpagina of ga direct naar de uitgebreide brochure van 11 pagina’s.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij… Spro
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -